Kasse
0 varer. Totalt 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Servant

Filter

En servant er et viktig interiørelement på badet ditt, da det ofte er den første som fanger øynene når du går inn i rommet. På Furniturebox finner du noe for enhver smak. Vi har både nedsenket, overfladisk og frittstående modeller som vil utgjøre et fint tillegg til badet ditt.

Velg riktig servant

Enten du skal fullstendig renovere badet ditt eller bare trenger en ny servant, er det noen ting å huske på. Se først og fremst dine behov. Hvis du har litt plass på badet, kan en frittstående modell eller en veggmontert variant spare plass. Hvis du vil ha mer lagring, kan en modell som senkes eller plasseres på toppen av et skap være en god ide. Hvis det er mange i familien, er det fint at servanten er større så det er plass til to. Du bør også tenke på hva du vil ha for modellen. Med oss finner du mange billige servanter av høy kvalitet. Vil du ha enkle rette linjer, eller vil du ha et fargeklikk på badet? Kanskje en dristig variant i frostet glass er noe for deg, eller du foretrekker en enkel, rund modell.

Monter din nye servant

Du kan montere vasken selv, men hvis du føler deg usikker, kan det være best å bruke en kvalifisert profesjonell. Husk at badene har et fuktig miljø og i vasken er det også en ekstra mengde vann som spruter rundt. Hvis noe går galt med drenering av dreneringsrørene eller tetningen, kan du i verste fall få problemer med fuktskader. Derfor burde du forsikre deg om at jobben er blitt gjort skikkelig om du utfører monteringen selv. Du bør imidlertid ikke være redd for å kjøpe servanter online. Kjøp servanter på nett og la en profesjonell fagmann gjøre montering enkelt. Kostnaden blir vanligvis ikke så stor. For å senke vasken, for eksempel en benkeplate, kan du gjøre det selv. Her må du se litt på platen. Bare husk å ikke så et hull så stort som vasken fordi det vil falle gjennom benken.

Viktige spørsmål før du kjøper servant

Hvilket materiale skal jeg velge?

Det finnes modeller i mange forskjellige materialer å velge mellom når du kjøper servanter på nettet, inkludert servise, keramikk og glass. Fordelene med modeller i keramikk og porselen er at de har en glasert overflate som er veldig slitesterk og lett å holde ren og frisk. Et glassfat kan være litt mer følsomt for støt, men fortsatt relativt slitesterkt og blir en interessant funksjon på badet. Faktisk kan du si at det er mest din personlige smak som bestemmer hvilken type materiale du skal velge. Husk også at det er fint om modellen passer inn i det andre interiøret på badet. For eksempel, hvis du har toalett og badekar i hvitt, vil det være fint med et lignende utseende på servant.

Kan jeg installere vasken selv?

Det er lov å installere vasken selv, men det kan være bra å bruke en kvalifisert rørlegger hvis du føler deg usikker. Årsaken til dette er at det fuktige miljøet i bad lett forårsaker skade hvis det på noen måte forårsaker skade på tetningsmassen. Selv dreneringsrørene er følsomme og må forsegles ordentlig slik at de ikke lekker vann. Vannskader er ofte kostbare og derfor noe du helst vil unngå. Hvis du investerer i eksklusive servanter, er det viktig at jobben er gjort riktig. Men hvis du vet at du har kontroll over installasjonen, er det ingenting som hindrer deg fra å montere din nye servant selv.

Hvilken servant passer til små bad?

Hvis du bor på i en trang leilighet, er hver centimeter viktig. Det er også noe som produsentene har tenkt på og derfor utviklet små og fleksible modeller. Hvorfor ikke satse på en runde, et design som føles moderne og pryder sitt sted på badet. Disse modellene tar også ofte lite plass. Vegghengengte stativ er også gode fordi de frigjør gulvplass som du kan bruke til andre formål. Hvis du bor trangt, kan det også være bra å sørge for at det er ekstra lagringsplass. Rommet under vasken er et perfekt sted å bruke. Hvis du får plass, kan du sette en servant i et skap, ellers er det også mindre hyller å kjøpe som er spesielt designet for plass under kabinettet.

Hvilken servant er best for en barnefamilie?

Når dere er mange i familien, bli det noen ganger at du flere oppholder seg på badet. Da kan det være bra å ha to tilgang til to servanter. Hvis du har små barn, kan det også være gunstig å huske på at du ikke har en modell som skiller seg ut fra veggen så lenge det gjør det vanskelig for de små å komme seg til kranen. Selv underliggende modeller med høye kanter kan gjøre det vanskelig for barnet å nå. Du bør heller ikke velge en for grunn servant fordi den har lettere for å oversvømmes enn en dyp. Med det sagt er det mange stilige modeller som passer perfekt for barnefamilier.