Kasse
0 varer. Totalt 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Håndkletørkere

Filter

Hva er vel bedre når du kommer ut av dusjen enn å tørke deg med et varmt og tørt håndkle? Med en eller flere av våre håndkletørkere i hjemmet ditt trenger du aldri bruke et vått og kaldt håndkle igjen.

Håndkletørkere til alle behov

Vi kan by på gode håndkletørkere i alle størrelser og typer. Mens noen bruker elektrisitet varmes andre opp ved hjelp av vann, og vi har både modeller du kan sette på gulvet og som kan henges på veggen. Før du bestemmer deg bør du vurdere hvor mye plass du har rådighet på badet, men også hvor mange håndklær som vil være i bruk samtidig. For en stor familie vil det være nødvendig med flere stenger, og kanskje til og med et stativ som står på gulvet. Men bor du alene eller med en partner kan dere klare dere med en av våre enklere håndkletørkere til å henge på veggen. Alle modellene kommer i enten hvitt eller metall, og det kan også være en god idé å velge noe som matcher resten av badet ditt.

å installere håndkletørkere

Det er raskt og enkelt å bestille håndkletørkere på nettet og få dem levert på døren, men når det kommer til selve installasjonen bør du hyre inn en elektriker. Dette gjelder selvfølgelig ikke for stativene du bare kan sette fra deg og plugge inn, men for stativene som skal festes på veggen er det best å være på den sikre siden. Spesielt med tanke på at det ofte er fuktig på et bad, og at ulykker lett kan skje. Når det kommer til sikkerheten bør du også være bevisst på å feste stativene som skal på veggen høyt om du har barn i huset, i tillegg til å klappe sammen modellene det gjelder når de ikke er i bruk. Bestiller du håndkletørkere online fra oss er det enkelt å sammenligne de forskjellige variantene på forhånd.

Vanlige spørsmål om håndkletørkere

Hvorfor trenger jeg håndkletørker?

Håndklær bruker tid å tørke på egenhånd, spesielt om flere av dem henger tett inntil hverandre. Og det at det er deilig å plukke opp varme og tørre håndklær rett fra håndkletørkere når du kommer ut av dusjen eller opp av badekaret er bare en fordelene. Når våte håndklær blir hengende lenge begynner de også å lukte, i tillegg til å bidra til å spre mer fuktighet i rommet enn nødvendig. Dette kan igjen bidra til at det danner seg mugg på badet ditt over lengre tid. Kjøp håndkletørkere enkelt og billig fra oss, og gjør både deg selv og badet ditt en tjeneste.

Hvilken modell bør jeg velge?

Uansett om du tror en modell i hvitt eller i metall passer best på badet ditt kan vi oppfylle ønsket ditt, siden de aller fleste av våre håndkletørkere kan bestilles i begge farger. Det som derimot utgjør en større forskjell er størrelsen og formen, for her får du mye forskjellig å velge fra. Spørsmål du bør stille deg selv før du kjøper billige håndkletørkere av oss er blant annet hvor mye ledig plass du har på gulvet, og hvor mye av veggen det er praktisk å bruke. Det er dessuten viktig at håndkletørkeren ikke blir for nære deg når du bruker toalettet eller vasken.

Skal jeg velge strøm eller vann?

Vi har både håndkletørkere som benytter seg av varmt vann og av strøm, og det finnes også kombinasjoner. En av fordelene med modellene som bruker vann er at du både skåner miljøet og begrenser utslaget på strømregningen din. Disse kan derimot ikke skrus av og kjøles ned når de ikke er i bruk, og de kan også bli kaldere når du skrur av elementene på sommeren. En håndkletørker som bruker strøm er både mer fleksibel og forutsigbar, og du kan enklere justere temperaturen på disse. Men om du går for en modell som kombinerer både strøm og vann får du allikevel den mest fleksible opplevelsen, og du kan enkelt få i både pose og sekk.

Kan jeg bruke den til andre ting?

Selv om håndkletørkere er designet for å tørke badehåndklær kan man også tørke visse andre ting på dem om stoffet tåler det. Det er ikke anbefalt å tørke følsomme plagg på denne måten om du ikke vil skade stoffet, og ofte holder det å ha klærne hengende der en kort tid. Les alltid instruksjonene på vaskelappen nøye, og husk at dette ikke er en erstatning for tørketrommel eller naturlig tørking på stativ. Det kan allikevel være praktisk å bruke håndkletørkeren din til for eksempel nyvaskede kluter og kjøkkenhåndklær. På siden vår finner du informasjon om hvor mye vekt de ulike modellene er designet for å kunne bære.