Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett
opptil 50% lavere priser
95% av varene er på lager

Dusjvegger

Filter

Gode dusjvegger av høy kvalitet er alfa og omega om du både vil ha et stilig bad og beskytte resten av rommet mot vannsprut. Vi har et variert utvalg av ulike vegger og kabinetter til alle typer dusjer og bad.

Passer dusjvegger på ditt bad?

Noen fine og praktiske dusjvegger både skåner og pynter opp de fleste bad, men det er allikevel en del ting du bør tenke på før du bestemmer deg. Er for eksempel gulvet ditt lagt skjevt sånn at vannet ikke renner ned i sluket vil du kunne få vannskader fra fuktigheten som blir liggende. I så fall vil du ha bedre hell med et helt kabinett som har eget gulv og sluk. Når du bestiller dusjvegger på nettet fra oss kommer de fleste i lyse og gjennomsiktige farger, noe som matcher de aller fleste bad. Men en ting du bør tenke på når du bestiller er størrelsen på veggene, og hvor stor del av gulvplassen rundt dusjen din som du ønsker å bruke. Blir det fortsatt plass nok mellom dusjen og toalettet eller vasken?

Når du installerer dusjvegger

Det er raskt og enkelt å bestille dusjvegger online og få dem levert hjem, men når veggene skal installeres bør du ta deg ekstra god tid og vite akkurat hva du gjør. Har du erfaring med lignende arbeid og kommer godt forberedt kan du få det til på egenhånd, men hvis ikke bør du få hjelp av en profesjonell. Ofte festes dusjvegger med skruer, og her er det viktig å vite hva man driver med. Du ønsker ikke å bore feil og ende opp med sprekker i overflatene på badet ditt, dette kan bli en dyr feil å rette opp i. Det er allikevel mange som fester dusjveggene sine med lim, om det lar seg gjøre med overflatene de har. Kjøp dusjvegger fra oss og få dem skikkelig festet, så får du en god dusjopplevelse i mange år framover.

Vanlige spørsmål om dusjvegger

Hva slags glass bør jeg ha?

Våre dusjvegger kommer i tre hovedkategorier - klart glass, frostet glass og røkt glass. Klart glass er ofte det beste valget om du har et lite bad, hvor de gjennomsiktige veggene vil få badet til å føles både større og lysere. Med frostet glass får du en mer diskret og privat dusj, og dette kan være praktisk om flere bruker badet samtidig. Vegger i røkt glass tar seg veldig godt ut, og passer bra på et bad med ellers mørke farger. Vi tilbyr også stilige og rimelige dusjvegger med ulike grader av disse typene, alt etter hvilket behov du har og hva du foretrekker.

Hvordan holder jeg dem rene?

ønsker du at dusjen skal holde seg like fine år etter år er det viktig å vite hvordan du rengjør dusjvegger. Uansett hvilken type dusj og hvilke typer vegger du har samler det seg opp kalkavleiringer over tid. Selv om dette ikke er farlig får det dusjen til å virke lite hygienisk og innbydende i lengden. Heldigvis er det enkelt å bli kvitt. Bare ved å gå over veggene med en gummiskrape eller myk svamp etter vær dusj vil du forhindre mye av problemet. Om det har satt seg for godt allerede kan du gjøre rent med spesialsåpe beregnet på dusjvegger.

Hvor mange trenger jeg?

Når du skal bestemme deg for antall vegger bør du både ta størrelsen på badet, spredningen på dusjen og din egen personlige smak med i beregningen. Med kun en enkelt dør i fronten bruker du ikke mer av gulvplassen på badet enn nødvendig, og disse er også raskere å gjøre rene. Og med en mer lukket løsning eller et kabinett vil du ha bedre beskyttelse mot vannsprut fra dusjen til resten av rommet. Dusjvegger som dette gir deg også en hyggeligere følelse av å «gå inn i» dusjen, og her føles det mer som at du nesten er i et eget lite rom. Det er også viktig å velge noe du tror vil passe inn på badet ditt, og noe du selv synes ser bra ut.

Med eller uten hengsler?

Når du bestiller dusjvegger fra oss har du også valget mellom glidende dører og dører med hengsler. Dette er selvfølgelig et spørsmål om smak, men også et spørsmål om plass. Dører som svinger utover i rommet er ikke alltid like praktisk på mindre bad, spesielt om man er flere på badet samtidig. Til gjengjeld kan du også spare ekstra plass når disse dørene ikke er i bruk, siden noen typer da kan vendes innover i dusjen. Med glidende dører får du en mer privat følelse når du dusjer, og disse beskytter også bedre mot vannsprut. Dessuten kompenserer du får den ekstra plassen ved at dørene går til siden.