Kasse
0 varer: 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Baderomsspeil

Filter

Kan du se for deg et baderom uten speil? Nei, sannsynligvis ikke. Vi tar det for gitt at det finnes speil på ethvert bad, men det er likevel ikke alltid slik at all baderomsinnredning selges med speil inkludert. Hvis du skal bygge et nytt bad eller pusse opp et gammelt, er det uansett viktig at du tar stilling til hva slag speil du ønsker å ha. Hvor stort skal det være? Vil du ha speilskap der skapdørene rett og slett er speil, eller vil du kanskje ha et speil med innebygget lys som er praktisk til barbering og sminke? Du kan kjøpe baderomsspeil online, og du finner dem i alle slags størrelser og utforminger.

Speil til ditt behov

Et bad uten speil er ganske utenkelig. Men hva slags speil ønsker du å ha på badet? Det finnes så mange muligheter, og har du tenkt å kjøpe deg et speil, er det lurt å sjekke hvilke valg du har. Noen veggskap har speil som skapdører, noe som kan være praktisk dersom du er nødt til å utnytte plassen på et lite bad. Har du et litt romsligere baderom, kan du kanskje unne deg et mye større speil og heller ha oppbevaringsplass andre steder. Det finnes lysspeil i forskjellige varianter med innebygget LED-belysning, noe som gir gode forhold for sminke og barbering. Eller vil du kanskje rett og slett ha et enkelt, stort speil med fasettslipte kanter? Her er mulighetene mange.

Speil til badet

Skal du bygge hus eller renovere et gammelt bad? Da er baderomsspeil noe av det du må ta stilling til når du planlegger innredningen. Vil du ha et stort speil eller et mindre? Vil du ha innebygget LED-lys i speilet, eller vil du ha speilskap der skapdørene rett og slett er speil? Uansett om du velger slike varianter eller foretrekker et stort speil av den tradisjonelle sorten, så kan du finne billig baderomsspeil på nettet.