Kasse
0 varer. Totalt 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Baderomsmøbler

Filter

Husets oase kaller mange baderommet for. Planlegger du godt kan det bli akkurat det. Det er en mengde forskjellige baderomsmøbler å velge i, men man bør tenke seg om i forkant. Badet skal helst være moderne og up-to-date over mange år.

Når man skal kjøpe baderomsmøbler

Det er flere faktorer som spiller inn når en skal kjøpe baderomsmøbler. Det første er selvsagt hvor stort badet er. Rommets størrelse er ofte det som bestemmer hvilke typer innredning en kan bruke. Deretter må en se på hvilke farger som vil gi badet den følelsen og designet man er ute etter. Det kan være greit å velge farger som går i klassiske varianter. På den måten ender man ikke med et utdatert inventar om et års tid. Vurder også hvordan badet benyttes i hverdagen. Hvilke praktiske løsninger vil passe inn og gjøre ting enklere for alle. Funiturebox kan tilby en rekke gode løsninger, som i tillegg er stilfulle, når du handler baderomsmøbler på nettet. Det er noe i ordtaket "En god planlegging er halve jobben". Det er nemlig slik man får et perfekt bad.

Kan man montere baderomsmøbler selv

I utgangspunktet kan man montere baderomsmøblene selv. Til tross for dette er det i noen sammenhenger smart å leie inn fagfolk. Det gjelder spesielt om det skal gjøres endringer på selve baderommets vegger eller gulv. Det kan være fliser som skal legges eller rør som må flyttes. Dette skal tas hånd om av sertifiserte flisleggere og rørleggere. Skap eller speil som skal henges opp kan man gjøre selv om en har kunnskapen som trenges. I en del tilfeller er det greit få noen venner til å hjelpe til og ikke gjøre alt alene, slik at en monterer skap og liknende i vater. Bra og billige baderomsmøbler vil ha samme kvalitet og bruksområder som de du får fra ordinære butikker. Utvalget eksklusive baderomsmøbler på nett er stort, slik at en finner alltid det som passer for å få det badet man ønsker seg..

Baderomsmøbler

Størrelsen på badet

å velge riktige baderomsmøbler utfra størrelsen på badet er viktig. Det kan være fristende å investere i for eksempel en dobbel servant, men er rommet lite vil det ødelegge inntrykket en ønsker av designet. Utvalget av servanter spenner fra de enkle til de mer elegante, og en som fullfører interiøret finner man. Størrelsen på rommet bør også bestemme hvilken type skap en velger. Høye baderomskap sparer plass på små bad, mens halvhøye skap kan passe utmerket på større baderom. Uansett størrelse på badet må en også vurdere hvilken type lagringsplass en trenger. Det være seg alt fra toalettpapir, håndklær og til skittent tøy. Kjøp baderomsmøbler som gir en enklere hverdag, og praktiske løsninger.

Valg av lagringsplass

Det er ikke kun det ytre designet på baderomsmøbler en skal se på. Det er vell så viktig å vurdere hvordan de er innredet innvendig. Moderne baderomsmøbler kommer med mange varianter på praktiske og smarte løsninger innvendig. Det finnes blant annet hyller av forskjellige størrelser, skuffer og innebygde skittentøykurver. I tillegg kan man bruke ekstra bevegelige skap (med hjul), noen ekstra hyller på veggen og dekorative kurver. Ofte har man forskjellig smått og stort man vil ha på badet. Derfor er kanskje en kombinasjon av forskjellig løsninger det som passer best for mange. Det er også greit å huske på at skap som kan lukkes med dører gjør renholdet enklere.

Vaskerom på badet

Har man en enebolig er det mange som har et eget vaskerom, og dermed ikke har behov for å bruke badet til dette. Må en benytte badet som kombinert bad og vaskerom bør en planlegge, slik at det blir praktisk i bruk. Samtidig vil man helst ha gjemt unna det meste av vaskemidler og annet. Det finnes flere løsninger for skap med integrert skittentøykurv. Disse skapene er også gunstige for å lagre alt det andre som hører til. Det er også en vurderingssak om en ønsker et skap som har plass til vaskemaskinen nederst. Disse skapene vil spare en god del gulvplass, som er viktig spesielt for boliger med små bad.

Farger og annet tilbehør

Baderomsmøbler kommer i flere farger. Noen servantskap har hvite servanter og en annen farge på selve skapet. Andre igjen kommer med samme farge på alt. Fargevalget spenner fra lyst til mørkt. Hva en velger vil påvirke inntrykket av badet. Små bad vil virke større om en holder alt i lyse farger, mens middels og store bad fint tåler innslag av mørke farger. ønsker man å gi inntrykk av at rommet er større enn det egentlig er kan man benytte speil til dette. Velg i så fall speil med litt størrelse på, og gjerne av de som går helt ned til servanten. Kranene til servanten kan med fordel være litt dekorative på de fleste bad. En enkel måte å friske opp designet uten bekostning av badets størrelse.