Kasse
0 varer. Totalt 0 kr
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Fant 0 Produkter
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett
opptil 50% lavere priser
95% av varene er på lager

Badekar

Filter

Bestselgere

Siden 3300 før Kristus har badet hatt en viktig rolle i samfunnet. Hva som først startet som en kilde til avspenning og konversasjon har fått såpass stor betydning for mennesket idag at vi innreder hjemmet vårt med et om ikke flere badekar.

Bevisst valg av badekar!

Siden etterkrigstiden på 50-60 og 70-tallet har badekaret hatt en sentral rolle i de mange, moderne, norske hjem. Samfunnets modernisering tok både hvitevarer og husholdningsapparater inn i varmen og badekaret var et av disse industriproduktene. På 90-tallet hadde dusjhjørnet eller kabinettet en stor popularitet, etterpå har badekaret gjeninntatt sin popularitet igjen i hjemmet. I takt med badekarets popularitet finner vi idag et stort utvalg badekar på nettet. Med mindre du har falt for et av de mobile badekarene du kan oppbevare andre steder i huset venter markedet med flere former, farger, størrelser badekar i flere forskjellige materialer. Enkelte materialer er enklere å rengjøre enn andre og de holder på varmen bedre. Mange drømmer om et stort kar å lade batteriene i hvor du kan velge mellom flere størrelser av samme modell. I forhold til hvilket visuelt inntrykk du ønsker i baderommet kan et frittstående kar med justerbare ben passe like godt på klassiske bad som i samtiden.

Velg ditt favoritt badekar og ring din elektriker!

Bruk en laseravstandsmåler og mål opp slik at badekaret står støtt og er i vater. Ved montering skjuler man røret ved å legge avløp over gulvet til sluket som ligger halvt under badekaret. Blandebatteriet eller kranen er som regel termostatisk som inkluderer en tappetut og hånddusjgarnityr. Med mindre du har profesjonell kunnskap om rørlegging anbefales det å kontakte en profesjonell ved montering av badekar. Slik kan du benytte deg av forsikringer hvis noe skulle oppstå rundt produktet. Ta gjerne en titt på billige badekar hos oss og oppgi dermed hva slags type avløp som trengs legges til rørleggeren. En rørleggers arbeid er kjent for å være alt annet enn billig. Kjøp badekar til en lavere pris på nett og innred baderommet med et flott badekar som fyller alle kriterier for montering.

Badekar

Hvilken størrelse bør jeg velge?

Leter du etter favoritt badekaret ditt kan det være en stor fordel å planlegge litt på forhånd. Det visuelle uttrykket skapes basert på flere momenter. Vet du hvor mye plass du har på badet er halve jobben gjort for å skape et flott visuelt utrrykk med eksklusive badekar. Den praktiske biten kan også være god drahjelp når du skal velge et badekar som rommer alle husets medlemmer. Et kar med massasjesystem kan dra mye strøm spesielt hvis medlemmene innen husets fire vegger bader hver dag. Småbarnsfamilien vil dermed ha flere fordeler da det er både lønnsomt og morsomt å bade samtidig. Kjæresteparet vil kanskje velge et kar som har plass til begge.

Frittstående- eller ovalt badekar?

Den siste tiden har frittstående badekar blitt mer og mer populære. For rekkehuset vil man kanskje gå for et rektangulært kar mot en av baderommets fire vegger. Det får rommet til å se større ut samtidig som det gir maksimal utbytte av romplass på et ellers lite bad. De større baderom har litt mer å gå på, og man kan gjerne investere i et frittstående om ikke ovalt kar her. Skal du innrede et større rom bør du også utbytte plassen på en balansert måte. De matte badekarene glir som regel lett inn i atmosfæren uansett hvillket annet interiør du har innredet badet med. Har du et stort rom og du ønsker å finne rommets kronjuvel? Se igjennom alle billige badekar i flere forskjellige materialer. Et kar med et klassisk design fortjener en krane som er verdig dens eleganse samtidig som vi overveier de andre detaljene mellom rommets fire vegger. I små badrom er det enkleste det beste. De mindre rom er kanskje de mest utfordrende å innrede med tanke på plass og hvordan du skal innrede sammensetningene.

Invester i et riktig badekar med lang levetid!

Når du skal velge selve badekaret er det viktig å velge riktig med en gang. Det er ikke alltid like lett å demontere og bytte ut valgte badekar med et annet. Skal man først investere i et badekar bør man også tenke over hva som kommer først, budsjett eller behov? Med et stort utvalg av badekar kan det være et godt tips å teste ut størrelsen på badekaret i nærmeste butikk først før du bestiller badekar på nett. Sammen med materialvalg og badedybde utgjør det de viktigste punktene for maksimal komfort og avspenning i badekaret etter en lang arbeidsdag. Materiet til mange badekar kan også pusses ned hvis det oppstår riper i lakken hvilket er praktisk. Et badekar er en investering for livet!

Praktisk luksus i hjemmet for store og små!

Baderommets størrelse og tenkt budsjett har mye å si når du skal velge drømmebadet. Skal du velge badekar bør behov ha en viktig rolle i helhetsbildet. Skal badekaret benyttes av små som store mennesker bør både badekaramaturet og badekartut være barnesikkert. Ha plassering i bakhodet samtidig som varmesikre, vendbare tuter på armaturet. Slik kan man forebygge mange småuhell i familiebadekaret! I en travel hverdag vil man også sette pris på å kunne kombinere dusj med badekaret. Ikke alle har plass til et separat dusjhjørne og et frittstående kar. Armaturet bør monteres på vegg samt som at det også skal være plass til en dusjvegg på siden for å forebygge vannansamlinger på gulvet. Velger du en kombinasjonsløsning for maksimal luksus for alle medlemmer av husholdningen finner du mange gode løsninger for dette.