Solbeskyttelse

PAVILJONGER ONLINE

309stk produkter
Deals
Sorter etter
579647(5).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vanntett
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Sammenleggbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Er du ute etter en fin og billig paviljong online? Da har du kommet rett! Hos Furniturebox finner du et stor utvalg av paviljonger på nett. Det spiller ingen rolle om du vil ha et klassisk eller moderne uttrykk, her finner du mange varianter. Kanskje du skal kjøpe paviljongen til den store sommerfesten? En slitesterk og stødig paviljong til alle sommerens begivenheter? Mønstrete paviljonger med myggnett til alle anledninger i sommer? Vi har mange ulike varianter til en hyggelig og behagelig utesesong i hagen din.

Paviljonger øker trivsel og stil i hagen

En paviljong som føles helt rett øker trivselen og kan forhøye stilfaktoren i hele hagen. Vi tilbyr billige paviljonger i alle mulige former og størrelser. Det finnes fordeler med alle paviljonger og tilbehør, vi har mange forskjellige varianter i vårt sortiment, så du vil garantert finner noe som passer til akkurat din hage. Vi har en paviljong til dine behov! Her finner du moderne paviljonger og eksklusive paviljonger med fint design og god kvalitet. Kombiner gjerne din paviljong med møbelgrupper og cafemøbler fra vårt store hagemøbelsortiment.  


Finn fine paviljonger til å slippe deg løs i! 

En fin og stødig paviljong forbedrer ikke bare komforten på uteplassen, den forhøyer også stilfaktoren enda mer. Vi har et bredt utvalg av paviljonger og tilbehør i alle mulige varianter og stiler. Veldig fine paviljonger som passer til hele hagen. På uteplassen, på altanen eller i  hagen. Så lenge den er fin  og praktisk passer den inn litt overalt. Våre populære paviljonger finnes i flere ulike varianter i forskjellige materialer, mønster og farger. Vi har også spisestoler, hagestoler, solstoler, dekkstoler og sittesekker, alle til utendørsbruk. Furniturebox har det meste for deg som vil kjøpe fine og billige paviljonger og tilbehør online. 

Her finner du flere modeller av paviljonger og partytelt i alle former. Perfekt til uteplassen eller hagen din. For deg som leter etter fine paviljonger og tilbehør har vi et stort utvalg. Design spiller en stor rolle da fine paviljonger finner sin plass i de fleste hager. Vi tilbyr lave fraktkostnader og et godt kjøp når du handler paviljong og tilbehør hos oss.