10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører 8/6 23.59
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sammenleggbar hageskjerm 300x150 cm grå

995,-
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
3d 1h 30m 11s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde300 cm
Lengde300 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Øvrig
Artikkelnummer946487
FargenavnGrå
Farge
FormRektangulær

Beskrivelse

Denne sammenleggbare solskjermen vil være ideell for bruk på terrassen, balkongen eller i hagen din for å gi skygge. Sidemarkisen er laget av høykvalitets polyester, som gjør den vann- og smussavstøtende, samt UV- og værbestandig. Den sterke pulverlakkerte stålrammen gjør markisen solid og holdbar. Takket være det sammenleggbare designet kan denne hageskjermen enkelt brettes sammen når den ikke er i bruk for å spare plass. Og med veggbraketten kan denne markisen lett monteres på veggen. Denne unike solskjermen er ikke bare svært praktisk, men er også et dristig visuelt uttrykk, og det vil være det perfekte valget for uteplassen!

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle