Parasoll

Parasollfot

71stk produkter
Sorter etter
1395542(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
En parasoll er alltid rett. Er det mye sol og varmt får man skygge og er det regn kan man sitte ute uten å bli våt. Men vi på Furniturebox vet hvor viktig det er at parasollen står stabilt og ikke påvirkes av vindkast. Det man trenger er en parasollfot som holder den stabil og vi har valgt ut flere forskjellige prisgunstige modeller og materialer. De finnes blant annet i dekorativt støpejern, granit eller plast. Parasoller skal jo gå å flytte rundt og da må man kunne flytte foten også.

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg la parasollfoten stå ute over vinteren?

Kjøper du vår parasollfot av støpejern, granitt eller noen annet hardt materiale så kan den stå ute i alt mulig vær. Den som fylles med vann eller jord trener man bare å tømme, så kan den stå ute året rundt.

Passer foten til forskjellige modeller av parasoller?

En del av våre parasollføtter kan justere for å passe forskjellige stenger, men det sikreste er å undersøke om hvor stor parasoll stang du har. Du kan også lese om produktets spesifikasjoner. Du kan også kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne å finne den parasollfoten som passer.

Trenger jeg å behandle parasollfoten for at den skal holde regn?

Når du kjöper en parasollfot hos oss så er den laget for å kunne stå ute i regn uten at du trenger å gjøre noe ekstra. Du kan velge den modellen som du synes passer best og senere ha den stående i hagen, på balkongen eller terrassen året rundt i alt mulig vær.