Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Parasoll

 Vis 58 st Parasoll på tilbud - Opptil 45%

Våre beste tilbud
Sorter etter
514 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Hos Furniturebox finner du fine og billige parasoller i en mengde forskjellige varianter og utførelser. Det spiller ingen rolle om du vil ha et klassisk eller moderne uttrykk, våre parasoller gir deg prisgunstig solbeskyttelse akkurat passe til utesesongen. Velg blant ulike materialer, mønster, farger og finne en parasoll i din stil.

 

Fine parasoller til din uteplass

Vi tilbyr et bredt utvalg av parasoller og parasolltyngder online i mange forskjellige varianter for en mer koselig og bekvem utesesong i hagen din. En parasoll som føles helt rett, øker trivselen og kan forhøye stilfaktoren i hele hagen. Vårt sortiment er fylt av parasoller i alt fra stilrene design, til trendy parasoller i spreke farger og mønster. Veldig fine parasoller passer inn litt over alt i hagen. På uteplassen, på balkongen, på altanen eller der du vil. Så lenge det er en fin parasoll, passer den inn litt der du måtte ønske. Pass på å gå til anskaffelse av en stødig og holdbar parasollfot som kan ta seg av sommerens alle sammenkomster. Og hvorfor ikke kombinere din parasoll med en møbelgruppe eller et cafémøbel fra vårt store hagemøbelsortiment. Vi på Furniturebox hjelper deg å nyte maksimalt av sommeren med veldig gode solbeskyttelser og parasoller.

 

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.