Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Markiseduk kremfarget 6x3 m ramme ikke inkludert

Mål: B20 cm
1 495,-
Del opp din betaling : 114 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde20 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Øvrig
Artikkelnummer944557
FargenavnHvit
Farge

Beskrivelse

Denne markiseduken kan monteres på en eksisterende markiseramme og er det perfekte valget for å beskytte deg selv og andre mot skadelige UV-stråler, den gir også en kjølig og behagelig skygge i din hage, terrasse eller veranda. Den er ideell for markiserammer med en dimensjon på 6 x 3 m. Med disse flotte fargene vil markisen bli et perfekt tillegg til hagen din. Laget av UV-bestandig, anti-falmende polyester, er denne markisen svært holdbart og varer i flere år. Merk: Dette gjelder kun for markiseduken. Leveringen inkluderer ikke rammen. Dette er en høykvalitets erstatningsmarkise for personer som allerede har en ramme.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle