Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Alle Rottingmøbler

 Vis 1 st Rottingmøbler på tilbud - Opptil 9% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
40 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Rottingmøbler er en tidløs klassiker i uterom og hager. Med et solid håndverk er hagemøbler av rotting like fine som de er behagelige og slitesterke. Hos oss finner du et bredt sortiment av lenestoler, sofaer og loungegrupper av ekte rotting og kunstrotting. Velg mellom forskjellige modeller, stiler og farger.

 

Hagemøbler i rotting og kunstrotting

Rottingmøbler er en innredningstrend som holder i seg, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at fint håndverket av flettet tre passer perfekt for den nordiske stilen. Hagemøbler i rotting tilfører stil og eleganse i sin enkelhet for et varmt og koselig inntrykk. Hos oss på Furniturebox finner du både ekte rottingmøbler, et levende naturmaterial som fremstiller fra palmetre og kunstrottingmøbler blir laget av kunstig materiale av kunstfiber. Vi tilbyr klassiske lyse rottingmøbler, men også ulike nyanser av grå rottingmøbler og hvite rottingmøbler. En lenestol eller sofa i rotting har hard konstruksjon, derfor kompletteres den ofte med en sittepute for en bedre komfort. I vårt sortiment av sitteputer og sofaputer finner du puter til rottingmøbler som garantert forhøyer både komfort og utseende.

Å tenke på: Rottingmøbler utendørs

Ekte rotting er følsomt mot fukt og egner seg derfor best i et uterom eller på en innglasset balkong. Kunstrotting tåler derimot både fukt og væske betydelig bedre. Dessuten er de enda lettere å rengjøre enn møbler av ekte rotting, enda en anledning til å velge kunstrotting om de er tenkt til utendørsbruk. Så klart bør også kunstrottingmøbler beskyttes mot smuss og fuktighet. Det er både smart og praktisk å dekke til dine rottingmøbler med en bra møbelbeskyttelse da de ikke skal brukes. Spyl og tørk av dine kunstrottingmøbler med jevne mellomrom så reduserer du risikoen for slitasje og forlenger levetiden deres fra det våte, fukten og solen. Du finner rengjøringsprodukter til kunstrottingmøbler i vårt sortiment av møbelpleie til hagemøbler. Velger du ekte rotting så trenger du og være ekstra nøye med rengjøring og beskyttelse. Tenk på å holde dem rene og tørre, rengjør forsiktig med en fuktig klut – Igjen, husk at rotting er et naturmateriale som er veldig følsomt mot fukt. 

Billige rottingmøbler online

Hos oss på Furniturebox bestiller du fine og prisgunstige rottingmøbler raskt og enkelt på nettet. Sjekk ut vårt brede utvalg og la deg bli inspirert. Når du handler på Furniturebox vil vi at du skal kjenne deg 100% fornøyd. Derfor tilbyr vi alltid lave fraktkostnader og levering til hjemmet!

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.