MILANOPute Høy

PRIS- PRESSET
FÅ IGJEN
699
NOK
Delbetale fra: 78 NOK/Måned
Forventet levering: 10-15 hverdager
Delbetale fra: 78 NOK/Måned
Varemerke:HillerstorpRyggstøtte høyde:73 cmTykkelse sittepute:8 cmSittedybde:44 cmArtikkelnummer:656623Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
MILANO Pute Høy
MILANOPute Høy
Øvrig
Varemerke
Hillerstorp
Serie
Milano
Fargenavn
Beige/Grå
Farge
beige
grå
EAN
7319070062577
Utseende
Stoff
Metall
Chrome
Sølv
Mål
Bredde
50 cm
Lengde
117 cm
Høyde
8 cm
Sittedybde
44 cm
Sittebredde
50 cm
Tykkelse sittepute
8 cm
Ryggstøtte høyde
73 cm
Materiale
Materialtype
Bomull/Polyester
Artikkelnummer: 656623
Forventet levering: 10-15 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Hillerstorp
Hillerstorp
Hillerstorp -Skandinavias største produsent av utemøbler

I nesten 100 år har Hillerstorp levert kvalitetssikre hagemøbler for deg som vil skape en fantastisk uteplass. Tålmodig har varemerket, fra begynnelsen av, ment at en deilig uteplass får deg til å føle deg bedre på innsiden. Med fokus på holdbarhet, kvalitet, funksjon og design, skaper Hillerstorp like stilige som komfortable hagemøbler.

Få en fantastisk uteplass - sammen med Hillerstorp

Hillerstorp holder til i Småland og har alltid produsert utemøblene sine der til tross for en bred spredning i Skandinavia. De skaper, produserer og leverer produkter for et bedre uteliv.

Holdbare og slitesterke materialer

Hillerstorp er perfekt hvis du vil innrede både store og små flater. Det spiller med andre ord ingen rolle om du har en hage, uteplass, balkong eller altan som vil innrede. Hagemøblene er bla laget av det populære materialet kunstrotting. Kunstrotting er et UV- og værbestandig materiale, noe som betyr at hagemøblene kan stå ute over lenger tid. For deg som ikke vil bruke mye tid på å rengjøre utemøblene dine, rekker det å tørke av dem med en fuktig klut med jevne mellomrom. Da holder de seg pene og ser nye ut lenger.

Online hos oss på Furniturebox

Gjør et trygt og enkelt kjøp hos oss på Furniturebox på bare noen få klikk. Hillerstorp har et bredt utvalg av hagemøbler og du kan finne alt fra puter, utebord, solsenger til utekjøkken og paviljonger. De finnes i forskjellige tidløse farger. Velg og vrak og klikk hjem dine favoritter allerede i dag.

Mer fra: Hillerstorp