KANTONPute Högvik Universal Svart

995
NOK
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
Forventet levering: 10-15 hverdager
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
 • Artikkelnummer:521422
 • Varemerke:Fritab
 • Materialtype:100% polyester, 100 % Dralon akryl, polyesterfibervatt
 • Fargenavn:Svart
 • Varemerke:Fritab
 • Farge:
Spesifikasjoner
KANTON Pute Högvik Universal Svart
KANTONPute Högvik Universal Svart
Materiale
Materialtype100% polyester, 100 % Dralon akryl, polyesterfibervatt
Øvrig
VaremerkeFritab
SerieKANTON
FargenavnSvart
Farge
UtseendeStoff, Lær
Artikkelnummer: 521422
Forventet levering: 10-15 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Åpningstider:
  Fritab
  Fritab
  Fritab - Sveriges største utvalg av komfortable puter

  Et av Sveriges ledende selskaper med puter som fokus er Fritab, og for deg som ønsker kvalitet og design er puter fra Fritab et selvklart valg. 40 år i bransjen gjør familiebedriften til et erfaren selskap. Velg mellom forskjellige puter i ulike klassiske farger og gi uteplassen din litt farge, samtidig som følelsen av komfort blir større. Forgyll uteplassen din med puter fra Fritab

  Innred med moderne puter og gi din uteplass en stilig touch. Enten du er ute etter fargerike eller nøytrale puter, vil du garantert finne noen som passer til uteplassen din. Putene er værbestandige og tåler de ulike værforholdene som den norske sommeren kan tilby.

  Noen få klikk fra en fin uteplass

  Forleng levetiden til de nye putene ved å investere i en puteboks. Vi har et bredt utvalg av putebokser i forskjellige størrelser og farger - finn en som passer deg best. En puteboks kan brukes som oppbevaringsboks, som et sidebord eller hvorfor ikke som et avlastningsbord? Bestem selv og innred etter dine behov.

  Mer fra: Fritab