Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

Alle Puter

 Vis 329 st Puter på tilbud - Opptil 45%

Våre beste tilbud
Sorter etter
1324 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox

Her kan du kjøpe fine og billige puter online til uteplassen din eller balkongen. Vi tilbyr et stort utvalg av puter til hagestoler, hagelenestoler, hagesofaer og hammocker i en mengde ulike design og stiler. Forhøy stilfaktoren og bekvemmeligheten i hagen din med puter fra Furniturebox.

 

Kjøp fine hageputer online

Er du ute etter fine og billige puter online? Da har du kommet rett! Kanskje du er på jakt etter en klassisk posisjonspute til hagelenestolen din? Hvite eller fargeglade puter til stolene dine? Mønstrete puter til posisjonlenestolene dine? Ensfargede puter til hagegruppen din? Hos oss finner du de billige putene du søker. Puter online i mange forskjellige varianter for en mer hyggeligere og bekvemme altan eller uteplass. Sitteputer som føles helt rett, øker trivselen og kan forhøye stilfaktoren i hele hagen. Vi tilbyr billige puter i alle mulige former og størrelser. Vi har gode puter for akkurat deg og dine behov! Her finner du blant annet sitteputer til hagestoler, hammockputer, posisjonsputer, dekkstolputer, sofaputer og solsengputer. Hos Furniturebox finner du garantert fine loungputer som løfter din loungegruppe til nye høyder, både når det gjelder stil og komfort. Vårt sortiment er fylt med puter i stilrene design. Her finner du moderne puter, billige puter og eksklusive puter med fine design. Våre populære puter finnes i flere forskjellige varianter i ulike materialer, mønster og farger. Furniturebox har det meste for deg som vil kjøpe fine og billige puter online. Kombinere gjerne putene dine med andre artikler fra vårt store hagesortiment. Vi har også hagestoler som for eksempel spisestoler, hagelenestoler, solstoler, dekkstoler og sittesekker. Vi har også komplette hagemøbelsett.

 

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.