Alle Hagemøbler

Plastmøbler

17stk. plastmøbler
Sorter etter
132130(6).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Form
Funksjon
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage

Plastmøbler er trendy, lettstelte og prisgunstige! Hos oss på Furniturebox finner du kvalitative og veldig fine hagemøbler av plast i ulike modeller, farger og stiler som passer til alle uteplasser. Plastmøbler er et sikkert kort for deg som ønsker trendy hagemøbler, men vil slippe å bruke mye tid på rengjøring og vedlikehold.

Trendy hagemøbler og utendørsmøbler av plast

En helt ny generasjon av stilrene og fine plastmøbler har kommet frem, og så klart følger Furniturebox trenden! Vi har samlet et bredt utvalg av plastmøbler i forskjellige utførelser som passer perfekt til både små og store overflater. Her finner du alt fra klassiske og stilrene hvite plastmøbler, til trendy modeller i fargesterke kulører og pasteller som garantert skaper en personlig uteplass. Vi tilbyr et stort utvalg av kvalitative plastmøbler med lekkert design til en lav pris. Med våre plastmøbler får du hagemøbler som skal klare mange år utendørs, og takket være dens lette vekt og fine design får de gjerne flytte inn til møblene der inne under vinterhalvåret. Kompletter gjerne med behagelige sitteputer for en ekstra komfort.  

Slitesterke og vedlikeholdsfrie plastmøbler fra Furniturebox

Plaststoler, plastbord og mye mer. Hos oss finner du plastmøbler som garantert forhøyer stilen og komforten på uteplassen din. Hagemøbler og utendørsmøbler av plast er holdbare og værbestandige, og derfor et bra valg for deg som ikke vil bruke mye tid på rengjøring og vedlikehold. Du rengjør dine plastmøbler raskt og enkelt med et mildt rengjøringsmiddel, og vil du legge litt ekstra kjærlighet på dine plastmøbler etter et par års forbruk, så kan du polere opp matte overflater på plastmøblene dine med bil- eller båtvoks.  

Sjekk ut vårt sortiment i fred og ro, la deg bli inspirert og bestill deretter dine favoritter raskt og enkelt på vår hjemmeside. Du får lave fraktkostnader hos oss og levering til hjemmet.