ANGIELenestolmodul Grønn/Hvit

Marie Claire Home

6 495
NOK
Delbetale fra: 182 NOK/Måned
Forventet levering: 8-10 uker
5 års garanti
Delbetale fra: 182 NOK/Måned
Varemerke:Marie Claire HomeSittebredde:78 cmSittehøyde :40 cmSittedybde:68 cmArtikkelnummer:2013325Se alle spesifikasjoner

Sofamodulene Angie i retro design kommer til å gi uteplassen din et stilig, lekent og fargerikt element. De er oppbygd på en minimalistisk ramme av rustfritt stål med tilhørende puter i valgfri farge som garantert liver opp uteplassen din. Med modulene kan du enkelt bygge din drømmesofa eller legge til delene du ønsker å bygge til en eksisterende. Velg størrelsen og modellen du trenger, slik at du kan samle dine kjære og nyte varme sommerdager!


Moderne sofamoduler til uteplassen din

 • Finnes i modellene lenestolmodul, 2 seter, 3 seter og sjeselongmodul.
 • Fargen på stammen finnes i hvit og antrasitt.
 • Sitteputer og ryggputer er inkludert og kommer i flere forskjellige herlige farger. Finnes både med og uten kantsøm.
 • Vil du utvide til en loungegruppe? Komplett med loungesofa, matchende lenestol eller fotskammel i samme serie.

Oppbygd

 • Stammen er laget av galvanisert stål av høy kvalitet og har en pulverlakkert overflate som kan stå ute.
 • Putene er er trukket med 30kg/m3 motstandsdyktig polyuretanskum LUX som gir god komfort og beholder sin opprinnelige form selv etter lang tids bruk.
 • Stoffet er spesielt utviklet for utendørs bruk og takket være overflatebehandlingen er det vann- og muggavvisende.

Vedlikeholdsråd

 • Forleng modulenes levetid ved å dekke dem med et møbeltrekk når de ikke er i bruk. Dette beskytter mot alt fra regn, pollen og annet smuss.
 • Hold modulenes stamme fri fra smuss og støv gjennom å tørke den regelmessig av med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel.
 • Hvis du bor nær sjøen og modulene dine er utsatt for havvind, bør de tørkes av ofte. Saltet fra havet kan med vindens kraft tære på den pulverlakkerte overflaten og lage små bobler eller flassing.
 • Modulenes puter er enkle å ta vare på takket være det vann- og muggavvisende stoffet. Tørk av med en tørr eller fuktig klut uten kjemiske rengjøringsmidler. Trekket er også avtagbart og kan vaskes for hånd.

Garanti

Alle hagemøbler fra Marie Claire Home har en garanti på 5 år.


Serien Angie består av hagemøbler fra Marie Claire Home i retrodesign og høy kvalitet. Serien inkluderer loungesofaer, lenestoler, fotskamler og løse moduler med puter i flere forskjellige lekne farger. Velg den modellen du ønsker og supplere med løse moduler for å skape uteplassen du drømmer om.

Download PDF Vedlikeholdsråd Hagemøbler

Spesifikasjoner
ANGIE Lenestolmodul Grønn/Hvit
ANGIELenestolmodul Grønn/Hvit
Øvrig
Vendbare puter
Nej
Sertifikat
Oeko-Tex
Vaskbar
Ja
Vaskeanvisning
Ikke tørketrommel
Håndvask
Ikke bruk blekemiddel
Avtakbar polstringsposisjon
Sittepute & ryggpute
Varemerke
Marie Claire Home
Omsorg
Enkel att rengöra tack vare behandlingen "easy-care". Torkas av med en torr eller fuktig trasa. Kemiska rengöringsmedel rekommenderas inte.
Serie
Marie Claire Home Angie
Fargenavn
Grønn
Farge
grønn
Farge ben
hvit
Stil
Moderne
Garanti
5 år
Avtagbart stoff
Ja
Mål
Bredde
78 cm
Høyde
80 cm
Dybde
86 cm
Sittedybde
68 cm
Sittehøyde
40 cm
Sittebredde
78 cm
Høyde ben
27 cm
Materiale
Polstring ryggpute
Skum
Komposisjon
100% Polyester
Polstring setepute
Skum
Materiale polstring
Polyesterblandning
Materiale ben
Metall
Materiale ramme
Galvaniserat stålrör
Artikkelnummer: 2013325
Forventet levering: 8-10 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Marie Claire Home
Marie Claire Home
Marie Claire Home - trendsikre møbler i fransk stil

Marie Claire Home tilbyr en trendsikker kolleksjon av inne- og utemøbler som kommer til å ta deg med storm. Med inspirasjon fra motebyen Paris vil du med møbler fra Marie Claire Home kunne føle deg hjemme i Frankrike uten engang å måtte dra dit.

Hvem er Marie Claire Home?

Sammen med motemagasinet Marie Claire, med lang erfaring innen mote og skjønnhet, kan du føle deg sikker på at kvaliteten holder et høyt nivå og at de alltid leverer trendy møbler. Deres klassiske franske “je ne sais quoi”-holdning, en følelse av herlig nonchalans, kan være vanskelig å sette fingeren på. Men tro oss, vi liker det! De franske kvinnene og franskmennene pynter akkurat som de kler seg – tidløst og trendsikkert, men alltid med tilbehør som skiller seg ut. Våg å ha en sofa i farger eller liv opp uteplassen med herlig fargerike loungemøbler.

Hvilke produkter tilbyr Marie Claire Home?

Hos Marie Claire Home finner du et stort utvalg av inne- og utemøbler i trendy franskt design. Mange av deres sofaer og loungemøbler til utemiljø er byd opp av moduler og på denne måten de monteres etter dine behov og ønskemål. Det europeiske håndverket og materiale av høy kvalitet resulterer i møbler som du vil ha glede av lenge.

Mer fra: Marie Claire Home