ZEBRAGardiner 70 x 120 cm Hvit

Daily price
699
NOK
Delbetale fra: 78 NOK/Måned
Variant:Zebra Gardiner 70 x 120 cm Hvit
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 78 NOK/Måned
Se alle spesifikasjoner

Denne elegante rullegardinen er et smart valg for et moderne hjem, og kan være et stilig alternativ til tradisjonelle venetianske eller vertikale gardiner. Gardinen har to alternerende deler av ugjennomsiktig og gjennomsiktig stoff. Det er enkelt å justere gardin posisjonen og man kan velge å justere bak og foran opake og transparente lag på en slik måte for å skape et unikt lys filtrering effekt egnet for ethvert moderne boareal. Gardinen er laget av 100% polyester. Den leveres med et hvitt kjedetrekk som er enkel å installere og bruke. Bredden av toppskinnen inkludert monteringsutstyr vil være 3 cm bredere enn gardin bredde. Leveransen inkluderer 1 x 70 cm topp aluminiumsskinne med 67 x 120 cm zebra stoff, 1 x 70 cm toppskinne, 1 x 70 cm tung bunn skinne, 2x krok, 2x brakett, 1 x kjede holder, 2 x pakning og 1 x ball kjede.

ADVARSEL: Små barn kan bli kvalt av løkkene på snorene, kjedene og de indre snorene som styrer produktet. For å unngå kvelning og forviklinger, hold snorene ute av rekkevidde for små barn. Snorene kan bli viklet rundt halsen på barn. Flytt senger, barnesenger og møbler vekk fra vinduet og gardinsnorene. Ikke bind snorene sammen. Pass på at snorene ikke vrir seg og skaper en løkke.

  • Gardin Størrelse: 70 x 120 cm (Merk: Det er bredde på topprammen, stoffet er 3 cm snevrere enn topprammen.)
  • Gardin Farge: Hvit
  • Stoff Materiale: 100% polyester
  • Metal Shaft Diameter: 18 mm
  • Kjedetrekk Lengde: 2 m
  • Kjedetrekk Farge: Hvit
  • Stoff: Polyester: 100%
Spesifikasjoner
Zebra Gardiner 70 x 120 cm Hvit
ZebraGardiner 70 x 120 cm Hvit
Mål
Bredde70 cm
Lengde70 cm
Høyde120 cm
Dybde70 cm
Materiale
MaterialtypePolyester
Øvrig
VaremerkeBe Basic
SerieDonalda
FargenavnHvit
Farge
Artikkelnummer: 945115
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00