Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Hagepaviljong lysthus heksagonal beige 323x265 cm

2 195:-
Del opp din betaling : 146 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde320 cm
Høyde270 cm
Dybde280 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Øvrig
Artikkelnummer943040
FargenavnBeige
Farge

Beskrivelse

Denne paviljongen har et klassisk og elegant design. Den er perfekt for solavskjerming for utendørsarrangementer, middager, grillfester, sammenkomster og liknende. Det vann- og værbestandige taket er laget av polyesterstoff med polyamid (PA)-belegg. Rammen er solid konstruert av pulverlakkert stål, og er derfor rustbestandig og svært stabilt. Baldakinen har et stilig, dobbeltventilert design som tillater bedre ventilasjon. Paviljongen er et perfekt valg for sammenkomster i hagen. Monteringen er enkel.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle