Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Lagerrensing av hagemøbler - Opptil 50%!

Festtelt 3x9 m 8 vegger hvit

1 695,-
Delbetale fra: 123 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde900 cm
Lengde900 cm
Høyde250 cm
Dybde300 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Øvrig
Artikkelnummer943398
VaremerkeBe Basic
FargenavnHvit
Farge

Beskrivelse

Dette lysthuset er ideelt for utendørsarrangementer, for eksempel show, bryllup, fester, bbq, camping, festivaler og så videre. Du kan også sette det opp i hagen som et stort, nydelig skyggelagt tilfluktssted for familie og gjester. Rammen er laget av kraftig, malt stål som er rustbestandig og lett. Taket og de avtakbare sidene er laget av polyetylen-presenning, som er vann- og værbestandig. Den har inngang med glidelås for enkel tilgang. Dette lysthuset vil garantere deg årevis med kvalitetsservice. Monteringen er enkel, ingen spesielle verktøy er nødvendig. Leveringen inkluderer 1 lysthus og monteringsutstyr. Merk: bruk en impregneringsspray for å sikre at teltet forblir vanntett.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle