☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Fausto Stoltrekk 4-pk Stretchstoff

449,-
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Materiale
Materialtype90% Polyester10% Elastan
Øvrig
Artikkelnummer939085
FargenavnHvit
Farge
UtseendeMetallHvitt Tre

Beskrivelse

Disse myke og rynke-resistente stoltrekkene kan brukes på mange anledninger, for eksempel på restauranter, hoteller eller husholdninger, eller på fester. Den passer nærmest alle typer stoler med en total høyde på opp til 55 cm. Lagd av tøyelig stoff som inneholder 10% spandex, våre stoltrekk kan bli på en enkel måte trekt over setet på stolen. Disse stoldekkerne kan lett fjernes for å bli renset, og er egnet for håndvask eller maskinvask ved en passende vanntemperatur. Levering består av 4 stk stoltrekk.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle