Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Domingo Møbeltrekk til Bord 220x50+2 Benker 220x25 Stretch

Mer fra: Be Basic
Mål: L220 cm
549,-
Delbetale fra: 71 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Lengde220 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Øvrig
Artikkelnummer943487
VaremerkeBe Basic
SerieDomingo
FargenavnSvart
Farge
UtseendePlast

Beskrivelse

Dette skreddersydde overtrekk settet vil være ideelt for mottakelser, brylluper, banketter og fester av alle slag. Den kan brukes til et ølbord med to benker, for å gi den et mer sofistikert utseende. Overtrekkene beskytter også bord og benker mot riper, søl og flekker. Laget av stretchmateriale, kan overtrekkene ganske enkelt trekkes over beina på bordet og benker. Siden stoffet inneholder 10% elastan har disse overtrekkene alltid en god passform. Overtrekkene trenger lite vedlikehold og kan lett gjenbrukes og kan vaskes på 40 ° C. Leveransen inkluderer 1 overtrekk for bord og 2 overtrekk for benker.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle