Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

SOFTCARE Vedlikeholdspakke for utendørstekstiler

Komplett vedlikeholdspakke for tekstiler på utendørsmøbler.
1 149,-
Delbetale fra: 98 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Øvrig
Artikkelnummer559820
Farge
Innhold (ml)500
UtseendePlast

Beskrivelse

En vedlikeholdspakke med alt du trenger for å vedlikeholde utendørsmøblenes tekstiler.

Forpakningen inneholder en 500 ml-flaske Softcare Tekstilbeskyttelse for utendørsmøbler som holder til å beskytte 5-7 m2, og en 500 ml-flaske effektivt tekstilrengjøringsmiddel for utendørsmøbler som du kan rengjøre utendørstekstiler med og alle typer flekker. I tillegg inneholder forpakningen en frottéklut og bruksanvisning. Fullstendig beskrivelse av produkter som er inkludert finnes nedenfor.

1 stk. SOFTCARE Beskyttelse for utendørstekstiler
Effektivt og lettanvendelig beskyttelse for tekstilflater på utendørsmøbler og solbeskyttelse samt innredning i bil og båt. Produktet former en effektiv beskyttelse mot all typer smuss og fukt gjennom å hindre smussen å suges inn i tekstilets fibre. Den minsker også risikoen for mugg ettersom tekstilene holdes tørrere. Egner seg for pollenallergikere ettersom beskyttelsen hindrer pollen fra å fastne i fibrene og gjør tekstilene enkle å rengjøre. Egner seg for alle tekstiler, både natur- og kunstfiber. Behandlingen holder tekstilene vakre og lettstelte lenge. Produktet endrer ikke på hvordan tekstilet puster, dets utseende eller farge. Forpakningen på 500 ml holder til å beskytte 5-7 m². Ved utendørsbruk holder beskyttelsen ca. 1-2 år. Fra den behandlede overflaten løsner flekkene enkelt gjennom å tørke dem med en klut, og støvet fastner ikke i fibrene. Beskytter mot alle typer flekker, også oljebaserte. Tørre flekker fjernes med fuktig klut. Forpakket i aerosolfri flaske (500 ml) produsert av returplast som kan brennes tom eller sorteres som blandet avfall. Produktet er lettantennelig: røyk ikke mens du bruker middelet eller spray i nærheten av åpen ild.

Utfør behandlingen i et godt ventilert rom ca. 15 cm fra overflaten ved å spraye jevnt på den tørre, rene overflaten til den er fuktig, men ikke gjennomvåt. Test først fargens holdbarhet på et usynlig sted og beskytt omgivelsene. Produktet innholder ingen PFOS- eller PFOA-forbindelser.

1 stk. SOFTCARE Beskyttelse for utendørstekstiler
Lettanvendelig og effektivt spesialrengjøringsmiddel for tekstilflater på utendørsmøbler, i biler og båter. Spray jevnt på flekken eller på overflaten som skal rengjøres. Middelets effekt kan forsterkes ved å jobbe middelet inn i overflaten med en myk klut. La middelet virke i et par minutter, tørk rengjøringsmiddelet og smussen bort med frottéklut 2-3 ganger (bruk den rene siden). Du kan la rengjøringsmiddelet virke lenger på flekker, og ved behov gjenta behandlingen. Kontroller fargens holdbarhet før rengjøring. Følg alltid produsentens vaskeråd. Forpakket i aerosolfri sprayflaske (500 ml) produsert av returplast. Den tomme flasken kan brennes eller sorteres som blandet avfall.

Handle Stil | #Furniturebox

Andre kunder var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle