Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

SOFTCARE Klar treolje

Treolje for utendørsmøbler som balnt annet teak, løvtre m.m. 500 ml.
999,-
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Øvrig
Artikkelnummer559821
Farge
Innhold (ml)500
UtseendePlast

Beskrivelse

Spesialolje for oljet og ubehandlet tre. Med Softcare Klar treolje kan du beskytte bord, stoler, benker, treoverflater, gulv og rekkverk utendørs. Den passer for teak, løvtre, impregnerte samt ubehandlede møbler og gir en god beskyttelse mot fukt og smuss. Treoljen hindrer treet fra å sprekke og tørke, noe som forlenger møblenes livslengde og gir de en vakker, myk overflate. Treoljen er produsert etter en 150 år gammel oppskrift, og er et førsteklasses produkt.

Fordel oljen på valgt overflate med en klut, pensel eller ved å spraye. La oljen suges inn i treet i ro og mak. Gjenta behandlingen ved behov. Vask arbeidsredskapene med vann og vaskemiddel, eller brenn straks etter bruk ettersom at dampen fra treoljene kan selvantennes om den varmes opp i eksempelvis sollys. Forpakning 500 ml, PET-flaske. Forpakningen kan brennes eller sorteres som restavfall.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle