Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

SOFTCARE Flekkfjerningsmiddel Pro

Flekkfjerningsmiddel for tekstil. 300 ml.
1 199:-
Del opp din betaling : 101 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Øvrig
Artikkelnummer559818
Farge
Innhold (ml)300
UtseendePlast

Beskrivelse

Løsner effektivt forskjellige flekker, både gamle og nye. Passer til alle tekstilmaterialer. Løsner bl.a. olje-, fett-, blod-, kaffe-, vin-, gress- og sjokoladeflekker. Inneholder ingen blekningsmiddel eller andre middel som kan skade farger.

Spray på flekken og la virke i noen minutter. Tørk av med frottéhånduk eller en annen myk klut. Gjenta behandlingen ved behov. Du kan også spraye middelet på flekkene noen minutter før du legger materialet i vaskemaskinen. Om du er usikker på tekstilens vaske- eller fargeholdbarhet, prøv middelet på et usynlig sted først. Gnislitasje kan prøves ved å gni det fuktede området med en frottéhåndduk. Om overflaten nupper, skal du ikke gni for hardt.

Fargens holdbarhet kan du teste ved å gni det fuktede stedet med en hvit håndduk. Om fargen løsner fra stoffet, la rengjøringen ekstra grundig eller la en professjonell ta hånd om rengjøringen. Om du rengjør nuppete stoff, tørk stoffet mot én retning når det fortsatt er fuktig for et jevnt sluttresultat. Innhold 300 ml.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle