Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

SOFTCARE beskyttelse for utendørstekstiler

Beskyttelse for tekstiloverflater på utendørsmøbler og solsbeskyttelse samt innredning i bil og båt. 500 ml.
1 049,-
Delbetale fra: 94 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Øvrig
Artikkelnummer559824
Farge
Innhold (ml)500
UtseendePlast

Beskrivelse

Effektiv og brukervennlig beskyttelse for tekstiloverflater på utendørsmøbler og solbeskyttelse, samt innredning i bil og båt.

Produktet danner en effektiv beskyttelse mot alle typer smuss og fukt ved å hindre at smussen suges inn i tekstilenes fibrer. Den reduserer også risikoen for mugg siden tekstilene holdes tørrere. Passer til pollenallergikere ettersom beskyttelsen hindrer pollen i å feste seg i fibrene og gjør tekstilene lette å rengjøre. Passer for alle tekstiler, både natur- og kunstfiber. Behandlingen holder tekstilene vakre og lettpleide lenge. Produktet påvirker ikke hvordan stoffet puster, eller utseende og farge på stoffet. I forpakningen på 500 ml er det nok til å beskytte 5-7 m². Ved utendørsbruk varer beskyttelsen i 1-2 år. Flekkene løsnes enkelt ved at den behandlede overflaten tørkes med klut, og støv fester seg ikke i fibrene. Beskytter mot alle typer flekker, også oljebaserte. Tørre flekker løsnes med en fuktig klut. Sprayflasken er aerosolfri.

Utfør behandligen i et godt ventilert rom ca. 15 cm fra overflaten ved å spraye jevnt på den tørre, rene overflaten til overflaten er fuktig, men ikke gjennomvåt. Test først fargens holdbarhet på et usynlig sted, og beskytt omgivelsene. Produktet inneholder ingen PSOS- eller PFOA-forurensninger.Forpakket i aerosolfri sprayflaske (500 ml), produsert av returplast. Den tomme flasken kan brennes eller sorteres som restavfall. Produktet er lettantennelig og skal ikke brukes i nærheten av åpen ild.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle