Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Trådgjerde kylling stål med PVC-belegg 10x1 m rød

Mer fra: Be Basic
599,-
Delbetale fra: 73 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Lengde1000 cm
Høyde100 cm
Materiale
MaterialtypeStål
Øvrig
Artikkelnummer1038657
VaremerkeBe Basic
FargenavnRød
Farge

Beskrivelse

Nettingen er ikke bare ideell som gjerde for å beskytte trær og planter, men også perfekt for bygging av aviarier og kanin- og kyllingbur. Den er ideell til bruk for innslutning og beskyttelse av fjærfe. Det gir deg mulighet til å gjerde inn små områder for dyr, raskt og fleksibelt. Laget av solid stål og belagt med PVC, er dette nettet motstandsdyktig mot vann og dårlig vær og er ufarlig for jord, dyr og planter. Våre nettinggjerder er lette å sette opp og kan bøyes eller kuttes til enhver form. Farge: rød Materiale: stål med PVC-belegg Samlet mål: 10 x 1 m (L x H) Mål netting: 19 x 19 mm (L x B) Diameter rull: 15 cm Tykkelse nettingtråder: 0,9 mm Med firkantede masker
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle