Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

Sivgjerde 500 x 100 cm

Mer fra: Be Basic
Mål: L500 cm
995,-
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Lengde500 cm
Øvrig
Artikkelnummer1038439
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge

Beskrivelse

Dette naturlige og miljøvennlige sivgjerdet vil sikkert være et perfekt praktisk tillegg til hagen din. Dette allsidige sivgjerdet har et bredt utvalg av funksjoner som å omslutte din private hageplass, dekorere hagen din, og legger til en tropisk stemning til terrassen din, som en fin bakgrunn, etc. Dette multi-funksjonelle sivgjerdet har en høyde på 1 m og en total lengde på 5 m. Det kan lett festes til eksisterende hagegjerder eller vegger med feste, stifter eller skruer. Dette naturlige sivgjerdet vil være et blikkfang i hagen eller på terrassen. Materiale: Siv Dimensjoner: 500 x 100 cm (L x H)
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle