Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Hageport stål 306x150 cm grønn

Mer fra: Be Basic
2 695,-
Delbetale fra: 169 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde289 cm
Høyde150 cm
Materiale
MaterialtypeGalvaniseret stål
Øvrig
Artikkelnummer1042436
VaremerkeBe Basic
FargenavnGrønn
Farge

Beskrivelse

Denne gjerdeporten vil være et praktisk og moderne inngangsparti for å avskjerme din hage eller eiendom. Da det er meget stabilt og holdbart, vil porten forme en praktisk sikkerhetsbarriere til din hage, uteplass eller terrasse. Laget av kraftig stål, har denne porten en solid konstruksjon og er pulverlakkert mot rust og korrosjon. Denne porten har et bolthengsel og sidestolpene er inkludert for enkel installasjon. Tre matchende nøkler til låsen er også inkludert. Denne hageporten er en god kombinasjon av styrke, stabilitet og korrosjonsmotstand! Farge: mørkegrønn Materiale: Galvanisert stål med pulverlakkert overflate Samlet mål: 306 x 150 cm (B x H) Portstørrelse: 289 x 100 cm (B x H) Diameter stolpe: 60 mm 3 nøkler inkludert
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle