HAGEGJERDEmed buet topp stål 8,5x1 m svart

Daily price
5 995
NOK
Delbetale fra: 321 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 321 NOK/Måned
Lag et elegant gjerde rundt hagen, hjemmet eller gangveien med hagegjerdet vårt! Vårt dekorative hagegjerde av stål består av 5 gjerdepaneler og 6 stolper, med en total lengde på 8,5 meter. Det vil danne en solid, sikker og vedlikeholdsfri barriere for hagen, hjemmet eller eiendommen din. Med loddrette stenger med løkke-ender og sterkt horisontalstag som forsterkning til rammen, vil hagegjerdet vårt gi en høy grad av sikkerhet. Utegjerdet er produsert av kraftig, pulverbelagt stål, og er veldig sterkt og stabilt, solid og holdbart. Takket være de medfølgende monteringsmaterialene er hagegjerdet enkelt å montere. Merk: Du kan kjøpe flere sett for å gjøre gjerdet så langt du vil.
Spesifikasjoner
Hagegjerde med buet topp stål 8,5x1 m svart
Hagegjerdemed buet topp stål 8,5x1 m svart
Mål
Lengde850 cm
Høyde100 cm
Materiale
MaterialtypePulverlackerad Stål
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnSvart
Farge
Artikkelnummer: 1147256
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00