Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

WISCONSIN Justerbar Lenestol Grå

Mer fra: Hillerstorp
3 595,-
Delbetale fra: 211 NOK/Måned
Gjør dine valg
Svart
- 1 100 NOK
Grå
+ 0 NOK
Velg fargenavn
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde60 cm
Høyde110 cm
Dybde53 cm
Høyde armlene62 cm
Sittedybde44 cm
Sittehøyde44 cm
Totalhøyde110 cm
Materiale
MaterialtypeKunstrotting
Øvrig
Artikkelnummer527474
SerieHillerstorp
FargenavnGrå
Farge
FunksjonStillbar
JusterbarJa
UtseendeKunstrotting

Beskrivelse

Hillerstorp Wisconsin er en justerbar og stablebar lenestol av flettet kunstrotting. Lenestolen blir en stilfull og luksuriøs sitteplass, som dessuten nesten ikke tar opp noe plass i boden ettersom at den er stablebar! Dessuten er den veldig bekvem, takket være den justerbare funksjonen. Perfekt til herlige sommerkvelder med nære og kjære, ute i hagen eller på den gode terrassen. Kombiner gjerne med andre deler fra samme serie for et enhetlig inntrykk.

  • Stabil stamme i aluminium.

Hillerstorp Wisconsin er en møbelserie som passer inn i alle moderne uteplasser. I serien finner du det meste du trenger til uteplassen eller altanen, i form av sofaer og sofamoduler, lenestoler, stoler, sofabord, loungemøbler og tilbehør. Det rette og tidløse designet, i kombinasjon med de slitesterke materialene, resulterer i et sofistikerte og holdbare møbler som kommer til å forgylle mange sommere fremover. Møblene er laget av flettet kunstrotting og har en stor stamme av aluminium.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle