Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

LISTEN Lenestol Valnøttlasur

Mer fra: Hillerstorp
Lenestol i valnøttlasur, pute kjøpes separat. Mål: B59 D78 H107 cm
2 695:-
Del opp din betaling : 169 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde59 cm
Høyde107 cm
Dybde78 cm
Sittedybde46 cm
Sittehøyde44 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BehandlingValnøtt Lasur
Øvrig
Artikkelnummer131897
SerieHillerstorp
FargenavnValnøtt
Farge
FunksjonStillbar
Krever monteringJa
SammenleggbarJa
UtseendeTreValnøttSvart Tre
youtube thumbnail

Beskrivelse

LISTEN er en moderne møbelserie med stramt formspråk som er designet av Karl Malmvall. Men sin kraftige og respektinngytende valnøttlasur får denne møbelserien en unik karakter. Bordet i denne serien har plass til fire stoler.

Denne elegante stolen i valnøttlasert kjernefuru gir et svært harmonisk inntrykk, og passer like bra i det moderne utemøblementet som i det mer tradisjonelle. Stolen har en justerbar ryggstøtte og er sammenleggbar. Kombiner gjerne stolen med LISTEN bord. Pute kan kjøpes separat.

Vedlikeholdsråd laserte møbler

Laserte møbler tåler å stå ute hele sommeren så lenge vedlikeholdsrådene følges. Hvis møblene står under tak, må de vaskes og tørkes av regelmessig. Bruk et mildt rengjøringsmiddel. Behandle også møblene med finisher minst én gang i året.

Hvis møblene dine står under åpen himmel, behandle de med finisher når de er nye og deretter én gang i året. Horisontale overflater som bordplater og armstøtter bør behandles oftere, gjerne annenhver måned. Hold møblene unna fukt og væske så mye som mulig, og bruk gjerne møbelbeskyttelse.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål
Bredde: 59 cm
Dybde: 78 cm
Høyde: 107 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle