Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Hagestol tre brun

1 399:-
Del opp din betaling : 110 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde70.5 cm
Høyde92 cm
Dybde96 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer1041444
FargenavnBrun
Farge

Beskrivelse

Slapp av i vår gammeldagse, solide lenestol av tre. Med et elegant og tidløst design, vil den være et praktisk og klassisk tillegg til uteområdet. Lenestolen er laget av solid løvtre med en slitesterk etterbehandling, og utmerker seg med sin holdbarhet og værbestandighet. Du kan plassere stolen i hagen eller ute på terrassen og nyte gode bøker og en kopp kaffe. Hagestolen er enkel å montere. Farge: brun Materialer: løvtre + furu Mål: 70,5 x 96 x 92 cm (B x D x H) Bredde sete: 48,5 cm Dybde sete: 60 cm Høyde ryggstøtte: 80 cm Høyde armlene fra bakken: 58,5 cm Høyde sete fra bakken: 37 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle