Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Hagegyngestol tre grå

1 895:-
Del opp din betaling : 132 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde72 cm
Høyde104 cm
Dybde92 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer1041637
FargenavnGrå
Farge

Beskrivelse

Slapp av i vår gammeldagse gyngestol av heltre. Med et elegant og tidløst design, vil den være et praktisk og klassisk tillegg til uteområdet. Hagegyngestolen er laget av solid løvtre med en slitesterk etterbehandling, og utmerker seg med sin holdbarhet og værbestandighet. Du kan plassere gyngestolen i hagen eller ute på terrassen, og nyte gode bøker og en kopp kaffe. Hagegyngestolen er lett å montere. Farge: grå Materialer: løvtre + furu Mål: 72 x 92 x 104 cm (B x D x H) Bredde sete: 50,5 cm Dybde sete: 52 cm Høyde ryggstøtte: 88,5 cm Høyde armlene fra bakken: 58,5 cm Setehøyde fra bakken: 35 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle