Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Solstol

 Vis 6 st Solstol på tilbud - Opptil 48%

Våre beste tilbud
Sorter etter
53 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Funksjon
Utseende
Pris
Våre beste tilbud

Hos Furniturebox finner du billige og fine solstoler online. Vi tilbyr et bredt utvalg av solstoler og dekkstoler i mange forskjellige varianter, sånn at du kan finne en som passer for deg. Her finnes solstoler til alle smaker og stiler, uansett om du er ute etter et klassisk eller moderne uttrykk.

Slapp av i en behagelig solstol

En solstol eller en dekkstol som føles helt rett, øker trivselen og kan forhøye stilfaktoren i hele hagen. Fremfor alt inviterer en solstol til skikkelig avslappende stunder. Vi tilbyr billige solstoler i alle mulige former og størrelser. Det finnes fordeler med alle sorter og du finner massevis av valg i vårt sortiment, sånn at du garantert finner noe som passer til din uteplass. Vårt sortiment er fylt med solstoler og dekkstoler i et innbydende og stilrent design. Vi har en solstol til dine behov! Her finner du alt fra en klassisk solstol i tre eller en solstol baden-baden, til en trendy solstol i rotting. Kanskje du er ute etter en praktisk sammenleggbar solstol som du kan ta med deg til stranden? Ikke noe problem, hos oss kan du velge fra et bredt utvalg av solstoler i ulike varianter og stiler. Vi har veldig gode solstoler og dekkstoler som passer like bra i hagen – som på uteplassen, på balkongen, på altanen eller hvor du måtte ønske. Kombiner gjerne din solstol med andre artikler fra vårt store hagemøbelsortiment. Vi tilbyr også puter til solstoler som posisjonsputer, baden-baden puter og dekkstolputer som forhøyer komforten enda litt til. Vi tilbyr allitd lave fraktkostnad og levering til hjemmet når du kjøper din solstol hos oss. Vi har også spisestoler, lenestoler til hagen, solsenger, posisjonsstoler og sittesekker alt til utendørsbruk. Furniturebox har det meste for deg som vil kjøpe fine og billige solstoler og dekkstoler online.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.