Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Utendørs fluktstol heltre akasie

1 599:-
Del opp din betaling : 119 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde60 cm
Høyde90 cm
Dybde170 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer1041684
FargenavnBrun
Farge

Beskrivelse

Slapp av og legg beina høyt i hagen eller på balkongen med denne fluktstolen av heltre akasie. Denne utendørs fluktstolen er laget av premium akasie, et løvtre som er karakterisert av sin fantastiske værbestandighet og holdbarhet. Dette gjør at stolen er perfekt for både innendørs og utendørs bruk. I tillegg vil de to armstøttene, samt krakken, gi en plass hvor man kan legge armene og føttene for ekstra komfort. Fluktstolen er ergonomisk designet og gir eksepsjonell støtte, samtidig som den er den perfekte følgesvennen på solrike aftener. Stolen er enkel å montere. Materialer: akasie løvtre og stålramme Mål: 60 x 170 x 90 cm (B x D x H) Bredde sete: 50 cm Høyde sete fra bakken: 34 cm Med arm- og fotstøtte

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle