Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sunnyvale Solseng

2 099:-
Del opp din betaling : 142 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde66 cm
Høyde103 cm
Dybde154 cm
Materiale
MaterialtypeStål
Øvrig
Artikkelnummer942977
FargenavnGrå
Farge
UtseendeKunstrotting

Beskrivelse

Denne solsengen i metall har et stilig netting-design og vil gi en moderne stil på uteplassen eller inne i stua. Når du inviterer gjester over vil de bli begeistret over denne moderne solsengen i insustriell stil. Solsengen er utstyrt med rygglen med 5 posisjoner, slik at du kan slappe helt av i en komfortabel posisjon. Den stilige solsengen er perfekt å tilbringe fritiden i ved bassenget, på uteplassen, i hagen eller i stuen. Solsengen er laget av e-belagt og pulverlakkert, solid stål. Solsengen i metall er ekstra sterk, holdbar, vær- og rustbestandig. Den er også veldig enkel å rengjøre og vedlikeholde takket være overflatebehandlingen. Nettingdesignet gir solsengen et elegant utseende. Monteringen er enkel.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle