Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sunnyvale Solseng 2-pk med Sidebord

4 495:-
Del opp din betaling : 252 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde38 cm
Lengde38 cm
Høyde38 cm
Materiale
MaterialtypeStål
Øvrig
Artikkelnummer942939
FargenavnAntrasitt
Farge
UtseendeMetallKrom

Beskrivelse

Dette settet består av 2 solsenger og 1 sammenleggbart bord med stilig nettingdesign og vil gi et moderne preg over utendørsplassen eller stuen. Når du inviterer gjester over vil de bli begeistret over disse moderne solsengene i industriell stil. Solsengene er utstyrt med rygglen med 5 posisjoner, slik at du kan slappe helt av i en komfortabel posisjon. Den stilige solsengen er perfekt å tilbringe fritiden ved bassenget, på uteplassen, i hagen eller i stuen. Settet er laget av e-belagt, pulverlakkert, solid stål for ekstra styrke, holdbarhet, vær- og rustbestandighet. Det er også svært enkelt å rengjøre og vedlikeholde, takket være overflatebehandlingen. Nettingdesignet gir settet et elegant utseende. Bordet er perfekt å sette mat og drikke på, innen rekkevidde. Det kan enkelt brettes sammen når det ikke er i bruk. Leveransen inkluderer 2 solsenger og 1 sammenleggbart bord. Monteringen er enkel.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle