SAMMENLEGGBARsolseng med pute heltre akasie kremhvit

Krem

PRIS- PRESSET
4 407
,
26
NOK
Delbetale fra: 248 NOK/Måned
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Delbetale fra: 248 NOK/Måned
Farge:Fargenavn:KremArtikkelnummer:2111415

Len deg tilbake og avslapp av med denne sammenleggbare solsengen i tre! Denne solsengen er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet, og er ideell for å slappe av ved svømmebassenget, på balkongen, på terrassen eller på campingplassen, både i ferien eller fritiden!

Denne solsengen er laget av heltre akasie, og er enkel å rengjøre, slitesterk og egnet for daglig bruk. Solsengen skiller seg ut med det sammenleggbare designet, og kan justeres i 4 forskjellige høyder for den mest komfortable sitte- eller liggestillingen. Den tykt polstrede puten vil gi den ultimate komforten og ekstra støtte. Takket være glidelåsdesignet kan putetrekket tas av og vaskes.

Merk: For å forlenge levetiden til utemøblene dine, anbefaler vi at du rengjør dem regelmessig og ikke la dem stå uten beskyttelse unødvendig.

Rengjør: Bruk mildt såpevann

Lagring: Om mulig, oppbevar produktet på et kjølig, tørt sted innendørs. Hvis produktet oppbevares utendørs, beskytt det med et vanntett trekk. Fjern og tørk overflødig vann eller snø fra flate overflater etter regn eller snø. Tillat tilstrekkelig luftsirkulasjon for å unngå fuktrelaterte skader.

  • Farge: kremhvit
  • Materiale: oljebehandlet heltre akasie
  • Materiale pute: 100 % polyester
  • Mål: 200x61x30/55,5/70/86 cm (LxBxH)
  • Mål (når brettet): 71x61x25 cm (LxBxH)
  • Ryggstøttens høyde kan justeres i 4 stillinger
  • Montering kreves: ja
Spesifikasjoner
Sammenleggbar solseng med pute heltre akasie kremhvit
Sammenleggbarsolseng med pute heltre akasie kremhvit
Øvrig
Fargenavn
Krem
Farge
hvit
Artikkelnummer: 2111415
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Dette synes våre kunder
Trustpilot