Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Pernik Dobbel Solseng

Mål: B210 cm
4 695:-
Del opp din betaling : 261 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde210 cm
Materiale
MaterialtypeAkasietre
Øvrig
Artikkelnummer943250
FargenavnBrun
Farge
UtseendePlast

Beskrivelse

Nyt solen på vår solseng i sommer! Vår sjeselong passer perfekt til soling, avslapping eller en velfortjent lur i hagen, på terrassen eller på balkongen. Den doble solsengen har en sterk metallramme og oljebehandlet sete i akasietre. Dette gjør den værbestandig og enkel å vedlikeholde. De to hjulene gjør det enkelt å flytte solsengen rundt eller sette bort til oppbevaring. Takket være den justerbare ryggstøtten kan du alltid finne den perfekte stillingen for deg. Den doble solsengen er enkel å montere.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle