Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Athens Solseng med Sidebord

2 299:-
Del opp din betaling : 151 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde27 cm
Lengde31 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer942909
FargenavnBrun
Farge

Beskrivelse

Dette solsengesettet, som består av en solseng og et klappbord, kombinerer stil og funksjonalitet, og vil legge til et snev av rustikk sjarm til hagen eller annet uteområde. Denne solsengen og sidebordet er laget av holdbart heltre akasie, som har blitt etterbehandlet med et naturlig oljebelegg, og er karakterisert av god værbestandighet. Dette gjør vårt solsengsett svært egnet til utendørs bruk. Utstyrt med 2 hjul, er den enkelt å flytte rundt. Sjeselongen har et uttrekkbart bord som kan brukes til å plassere din telefon, solbriller, drikke eller andre små gjenstander. Ryggstøtten kan justeres i 5 stillinger, fra helt oppreist til helt flat. Fotstøtten er også justerbar. Setet og ryggstøtten gir god støtte og er i tillegg veldig komfortabel, og de to armstøttene gir deg et sted å legge armene. Det solide klappbordet gir ekstra plass til å holde små gjenstander innen rekkevidde. Det kan enkelt og raskt brettes sammen for å spare plass når det ikke er i bruk. Slapp av i dette flotte solsengsettet!

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle