Hagestoler

Solsenger & solvogner

317stk produkter
Deals
Sorter etter
687714(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Med hjul
Høy- og senkbart
Vanntett
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

På utkikk etter en fin solseng med høy komfort uten å måtte bruke en hel formue? Da har du kommet helt rett! Hos oss på Furniturebox finner du et bredt utvalg av billige solsenger og solvogner online. Velg blant forskjellige størrelser, materialer og stiler. Vi hjelper deg å finne rett solseng.

Populære solsenger og solvogner online

En solseng eller en solvogn er perfekt for deg som vil kunne nyte litt ekstra av varme sommerdager. Slappe av og nyt ved bassengkanten, på altanen eller i hagen. Hos oss på Furniturebox finner du alle varianter du kan tenke deg, alt fra en rustikk solseng i tre eller teak, til en stilren solseng i aluminium eller en moderne rund solseng i kunstrotting. Vi tilbyr alt fra enkle solsenger med stilrene uttrykk til de litt mer avanserte solvognene som garantert forhøyer både komforten og utseende på uteplassen din. Her kan du for eksempel kjøpe en solseng med justerbar ryggstøtte, som gir en ekstra behagelig sittekomfort, eller en solseng med hjul som du enkelt kan flytte rundt for å finne din absolutte favorittplass. For deg som ønsker å kunne nyte selskapet ditt, så tilbyr vi alternativ som en romslig solseng eller en solseng i 2-pk. Kompletter gjerne solsengen eller solvognen din med en solsengpute, vi tilbyr flere forskjellige modeller og varianter sånn at du kan finne en som matcher din smak og din stil.

Oppdag luksusen med en solseng med tak

Våre trendy solsenger med tak er ikke bare veldig fine, de gir deg også en følelse av luksus og eksklusivitet. Med høy kvalitet kombinerer de stil og funksjon på best mulig måte, en perfekt plass der man både kan hvile og være sammen. Når du kjøper en solseng med tak fra oss, får du helt enkelt en hvileseng under åpen himmel, som er både estetisk og ergonomisk utformet for å gi deg en maksimal nytelse av sommeren. Det justerbare soltaket lar deg nyte solen, samtidig som du kan velge å unngå de sterke strålene når du måtte ønske det. Praktisk og luksuriøst! Kanskje du er ute etter en stilren hvit solseng, en uttrykksfull svart solseng eller en solseng i grå kunstrotting? Vi har samlet et bredt utvalg av solvogner i forskjellige former, materialer og farger sånn at du kan finne en som passer til din smak og din stil. Når du handler av oss på Furniturebox vil vi at du skal føle deg 100% fornøyd. Vi har alltid levering til hjemmet.