Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

HILLERSTORP CECILIA Justerbar Lenestol Hvit

Lenestol i hvitlasur med 7 ulike justerbare posisjoner, puter kjøpes separat. Mål: B64 D69 H108 cm.
Artikkelnummer: 131325
Cecilia-serien
1 795 kr
Del opp din betaling : 128 kr/Måned
Gjør dine valg
Grå- 100 kr
Hvit+ 0 kr
Velg fargenavn
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett
Antall:
Du har allerede valgt maksimalt antall
Lagervare
Forventet levering innen 10-15 hverdager.

Spesifikasjon

Mål
Bredde64 cm
Høyde108 cm
Dybde69 cm
Sittedybde46 cm
Sittehøyde44 cm
Sittebredde50 cm
Rygghøyde71 cm
Ryggstøtte høyde71 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BehandlingLasert
Øvrig
SerieCecilia
FargenavnHvit
Farge
FunksjonStillbar
Krever monteringJa
SammenleggbarJa
JusterbarJa
UtseendeVitt Trä

Beskrivelse

CECILIA-serien er svært rimelig. Foruten en praktisk posisjonslenestol med sju ulike justerbare nivå, finnes også et stilrent bord. CECILIA finnes i flere ulike farger og former, velg mellom klassisk honning, valnøttlasur eller kanskje de nye grålaserte møblene i denne serien.

Denne praktiske lenestolen med sju justerbare posisjoner har en stilren design. I kombinasjon med dens rette linjer, gjør dette at den passer inn i de fleste miljøer. Lenestolen er sammenleggbar og leveres i hvitlasert tre. Pute kan kjøpes separat.

Vedlikeholdsråd laserte møbler

Laserte møbler tåler å stå ute hele sommeren så lenge vedlikeholdsrådene følges. Hvis møblene står under tak, må de vaskes og tørkes av regelmessig. Bruk et mildt rengjøringsmiddel. Behandle også møblene med finisher minst én gang i året.

Hvis møblene dine står under åpen himmel, behandle de med finisher når de er nye og deretter én gang i året. Horisontale overflater som bordplater og armstøtter bør behandles oftere, gjerne annenhver måned. Hold møblene unna fukt og væske så mye som mulig, og bruk gjerne møbelbeskyttelse.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.