Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

HILLERSTORP CECILIA Justerbar Lenestol Hvit

Mer fra: Hillerstorp
Lenestol i hvitlasur med 7 ulike justerbare posisjoner, puter kjøpes separat. Mål: B64 D69 H108 cm.
1 795:-
Del opp din betaling : 128 NOK/Måned
Gjør dine valg
Grå
- 100 NOK
Hvit
+ 0 NOK
Velg fargenavn
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde64 cm
Høyde108 cm
Dybde69 cm
Sittedybde46 cm
Sittehøyde44 cm
Sittebredde50 cm
Rygghøyde71 cm
Ryggstøtte høyde71 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BehandlingLasert
Øvrig
Artikkelnummer131325
SerieHillerstorp
FargenavnHvit
Farge
FunksjonStillbar
Krever monteringJa
SammenleggbarJa
JusterbarJa
UtseendeHvitt Tre

Beskrivelse

CECILIA-serien er svært rimelig. Foruten en praktisk posisjonslenestol med sju ulike justerbare nivå, finnes også et stilrent bord. CECILIA finnes i flere ulike farger og former, velg mellom klassisk honning, valnøttlasur eller kanskje de nye grålaserte møblene i denne serien.

Denne praktiske lenestolen med sju justerbare posisjoner har en stilren design. I kombinasjon med dens rette linjer, gjør dette at den passer inn i de fleste miljøer. Lenestolen er sammenleggbar og leveres i hvitlasert tre. Pute kan kjøpes separat.

Vedlikeholdsråd laserte møbler

Laserte møbler tåler å stå ute hele sommeren så lenge vedlikeholdsrådene følges. Hvis møblene står under tak, må de vaskes og tørkes av regelmessig. Bruk et mildt rengjøringsmiddel. Behandle også møblene med finisher minst én gang i året.

Hvis møblene dine står under åpen himmel, behandle de med finisher når de er nye og deretter én gang i året. Horisontale overflater som bordplater og armstøtter bør behandles oftere, gjerne annenhver måned. Hold møblene unna fukt og væske så mye som mulig, og bruk gjerne møbelbeskyttelse.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle