HILLERSTORP AMMIPosisjonsstol Sammenleggbar Svart

PRIS- PRESSET
899
NOK
Delbetale fra: 87 NOK/Måned
Fargenavn:Svart
Svart
+ 0 NOK
Grå
- 99 NOK
Sendes normalt i løpet av 10-15 hverdager.
Delbetale fra: 87 NOK/Måned
Varemerke:HillerstorpSittedybde:48 cmSittehøyde :43 cmMaterialtype:Aluminium, TekstilArtikkelnummer:1912797Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
HILLERSTORP AMMI Posisjonsstol Sammenleggbar Svart
HILLERSTORPAMMI Posisjonsstol Sammenleggbar Svart
Øvrig
Varemerke
Hillerstorp
Pute inkludert
Nei
Bruk
Innendørs
Utenfor
Serie
Hillerstorp Ammi
Fargenavn
Svart
Farge
svart
Farge ben
svart
Vekt
7.6 kg
Krever montering
Nei
Sammenleggbar
Ja
Property Size
Bredde
61 cm
Høyde
110 cm
Dybde
75 cm
Sittedybde
48 cm
Sittehøyde
43 cm
Property Material
Materialtype
Aluminium
Tekstil
Artikkelnummer: 1912797
Sendes normalt i løpet av 10-15 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Hillerstorp
Hillerstorp
Hillerstorp -Skandinavias største produsent av utemøbler

I nesten 100 år har Hillerstorp levert kvalitetssikre hagemøbler for deg som vil skape en fantastisk uteplass. Tålmodig har varemerket, fra begynnelsen av, ment at en deilig uteplass får deg til å føle deg bedre på innsiden. Med fokus på holdbarhet, kvalitet, funksjon og design, skaper Hillerstorp like stilige som komfortable hagemøbler.

Få en fantastisk uteplass - sammen med Hillerstorp

Hillerstorp holder til i Småland og har alltid produsert utemøblene sine der til tross for en bred spredning i Skandinavia. De skaper, produserer og leverer produkter for et bedre uteliv.

Holdbare og slitesterke materialer

Hillerstorp er perfekt hvis du vil innrede både store og små flater. Det spiller med andre ord ingen rolle om du har en hage, uteplass, balkong eller altan som vil innrede. Hagemøblene er bla laget av det populære materialet kunstrotting. Kunstrotting er et UV- og værbestandig materiale, noe som betyr at hagemøblene kan stå ute over lenger tid. For deg som ikke vil bruke mye tid på å rengjøre utemøblene dine, rekker det å tørke av dem med en fuktig klut med jevne mellomrom. Da holder de seg pene og ser nye ut lenger.

Online hos oss på Furniturebox

Gjør et trygt og enkelt kjøp hos oss på Furniturebox på bare noen få klikk. Hillerstorp har et bredt utvalg av hagemøbler og du kan finne alt fra puter, utebord, solsenger til utekjøkken og paviljonger. De finnes i forskjellige tidløse farger. Velg og vrak og klikk hjem dine favoritter allerede i dag.

Mer fra: Hillerstorp
Dette synes våre kunder
Trustpilot