Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Can't stop thinking about it?
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Leira Spisestol 2-pk

Mer fra: Be Basic
2 195,-
Delbetale fra: 146 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde48 cm
Høyde85 cm
Dybde64 cm
Materiale
MaterialtypeRotting
Øvrig
Artikkelnummer945730
VaremerkeBe Basic
SerieLeira
FargenavnSvart
Farge

Beskrivelse

Våre unike stoler i naturlig rotting er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet. De blir et blikkfang i hagen eller på terrassen! Takket være rygg- og armlener i naturlig rotting, er stolene vannbestandig og lett å rengjøre. Trebenene sørger for at disse stolene er stabile og holdbare, og gir en vintage stil. Disse utestolene passer for enhver innredning og er enkle å montere. Leveringen inkluderer 2 spisestoler. Merk: Vi anbefaler å dekke til stolene i regn, snø eller frost.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle