Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Hengestol

 Vis 23 st Hengestol på tilbud - Opptil 34%

Våre beste tilbud
Sorter etter
75 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Antall personer
Pris
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Innred uteplassen med en trendy og bekvem hengestol. Hos oss finner du superfine hengelenestoler og eggestoler til late dager utendørs. En hengestol passer inn litt overalt. I uterommet, på balkongen, på verandaen i hagen. Nyt skikkelig av sommeren i en billig hengestol fra Furntiurebox. Du får alltid lave fraktkostnader og levering til hjemmet når du handler fra oss.

Luksuriøs hengelenestol og hvilestol til hagen

Følg den seneste trenden og innred med en hvilestol eller hengestol utendørs. Med våre drømmende hengelenstoler og stoler i utførelsen egget løfter du både komforten og utseende på uteplassen, balkongen og verandaen din. Det spiller ingen rolle om du vil ha et klassisk eller moderne uttrykk, her finner du mange varianter av hengestoler. Du er kanskje på jakt etter en hengestol i kunstrotting? En romslig hengelenestol? En mindre eggestol til den lille balkongen eller uteplassen? Eller en stabil hengestol med stativ? Med bekvemme hengelenestoler og hvilestoler i ulike design, størrelser og stiler så finnes noe for alle smaker og behov. Det finnes fordeler med alle mulige hengestoler, og faktumet er at en hengestol som føles helt rett øker trivselen og kan forhøye stilfaktoren i hele hagen.  

Hengestol innendørs?

Våre hengestoler og hvilestoler er eksemplariske, og de gjør seg så klart like perfekte inne eller i et innglasset uterom som ute. La en hvilestol fortrylle din balkong eller uteplass til en idyllisk lounge under sommerens varme måneder, og senere lar du den forgylle hverdagen din innendørs under årets litt kaldere måneder. Fint, behagelig og supertrendy!

Kjøp en fin hengestol online!

Hos Furniturebox kjøper du billige og fine hengestoler online, som skaper en mer hyggelig uteplass. Vårt sortiment er fylt med hengestoler i stilrent design. Hos oss finner du et stort utvalg av hengestoler. Du finner en moderne hengestol, en billig hengestol og en bekvem hengestol med fint design. Kombiner gjerne din hengestol med andre artikler fra vårt store sortiment. Furniturebox har det meste for deg som vil kjøpe en fin og billig hengestol online.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.