Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

HILLERSTORP TORPET Klappstol Hvit

Mer fra: Hillerstorp
Klappstol i hvitlasur, pute kjøpes separat. Mål: B46,5 D60 H81 cm
1 895,-
Delbetale fra: 132 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde46.5 cm
Høyde81 cm
Dybde60 cm
Sittedybde41 cm
Sittehøyde48 cm
Sittebredde43 cm
Rygghøyde43 cm
Ryggstøtte høyde43 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BehandlingVannbasert lasur
Øvrig
Artikkelnummer131836
SerieHillerstorp
FargenavnHvit
Farge
FunksjonSammenleggbar
SammenleggbarJa
UtseendeMalet TreHvitt Tre
youtube thumbnail

Beskrivelse

Torpet er en ordentlig klassiker og definerer perfekt hvordan et klassisk norsk utemøbel skal se ut. Med sitt tidløse, hvitlaserte utseende, kan denne møbelserien alene definere stilen til en norsk sommer.

Kombinert med at samtlige møbler i denne gruppen kan legges sammen, så løser denne serien de fleste oppbevaringsproblem.

Denne praktiske klappestolen er i sin klassiske utførelse et selvsagt valg for den som foretrekker det genuint idylliske og romantiske framfor det glorete. Pute kjøpes separat.

Vedlikeholdsråd hvitlaserte møbler

Dette hvitlaserte møbelet er dekklasert furu. Ettersom tre er et levende materiale som reagerer på fukt, kan det iblant oppstå sprekker i treets overflate. Dette er dog bare overfladisk og ikke noe som påvirker møbelets styrke eller funksjon. Iblant kan harpiks trenge fram ved kvistene, dette kan enkelt fjernes når det har størknet. Gule flekker kan også oppstå ved kvistene, disse vil dog blekne med tiden.

Hvis ditt hvitlaserte møbel står under åpen himmel, bør det beskyttes fra fukt og regn så godt som mulig, bruk gjerne møbelbeskyttelse. Vask og tørk regelmessig. Anvend et mildt rengjøringsmiddel. Hvis et hvitlasert møbel får stå ute over en lengre periode, vil lasuren brytes ned av vær og vind. Derfor kan det bli nødvendig å male møbelet på nytt etter noen år.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål
Bredde: 46,5 cm
Dybde: 60 cm
Høyde: 81 cm
Sittehøyde: 48 cm
Sittedybde: 41 cmö

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle