Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

HILLERSTORP BELINGE Klappstol Svart

Mer fra: Hillerstorp
Klappstol i svart stål og textilene. Mål: B46 D55 H80 cm
1 399,-
Delbetale fra: 110 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde46 cm
Høyde80 cm
Dybde55 cm
Sittedybde41 cm
Sittehøyde43 cm
Sittebredde41 cm
Rygghøyde45 cm
Ryggstøtte høyde45 cm
Materiale
MaterialtypeStålTekstilene
Øvrig
Artikkelnummer131224
SerieHillerstorp
FargenavnSvart
Farge
FunksjonSammenleggbar
SammenleggbarJa
JusterbarJa
UtseendeMetallLær
youtube thumbnail

Beskrivelse

BELINGE er en kafé-møbelserie i moderne utforming med sin stamme i svårt stål og sete, rygg og bordplater i Gaumo. Dette gjør denne møbelserien enkel å vedlikeholde. Ettersom møbelseriene BRIGHTON, BELINGE og SNIPEN er så nært beslektet, så passer disse møblene utmerket med hverandre. Så vær ikke redd for å mikse bord og stoler fra de ulike seriene!

Klappstol i stål og svartfarget Gaumo.

Gaumo™

Gaumo™ er gjenvunnen plast som preges for å få et trelignende utseende. Resultatet blir svært naturtro, motstandsdyktig mot vær og vind samt krever ikke spesielt vedlikehold.

Vedlikeholdsråd stål

Møbler i stål krever ikke spesielt vedlikehold, men bør rengjøres regelmessig. Tørk støv av møbelet og vask ved behov med et rengjøringsmiddel. Hvis møbelet har innslag av tre, bør disse oljes inn ved behov og beskyttes mot fukt og væske. Bruk gjerne møbelbeskyttelse.

Vask og tørk av møblene før de settes inn for vinteren. Oppbevar helst møblene innendørs, svalt og ikke for tørt. Hvis møblene skal stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn og snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål stablestol
Bredde: 46 cm
Dybde: 55 cm
Høyde: 80 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle