Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

ÄLGÖ Klappstol Valnøttlasur

Mer fra: Hillerstorp
Klappstol i valnøttlasur, pute kjøpes separat. Mål: B46 D62 H91 cm
2 995,-
Delbetale fra: 183 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde46 cm
Høyde91 cm
Dybde62 cm
Sittedybde35 cm
Sittehøyde44 cm
Sittebredde38 cm
Rygghøyde58 cm
Ryggstøtte høyde58 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BehandlingValnøtt Lasur
Øvrig
Artikkelnummer131883
SerieHillerstorp
FargenavnValnøtt
Farge
FunksjonSammenleggbar
SammenleggbarJa
UtseendeTreValnøtt
youtube thumbnail

Beskrivelse

ÄLGÖ, skapt av formgiveren Karl Malmvall, er en pent designet klappstol. Med skålformet sete og rygg sier det seg selv at dette møbelet tilbyr høyest komfort mulig. Bordet kan praktisk forlenges smidig med ett enkelt håndgrep for smart oppbevaring. Bordet har også en avlastningsplate i granitt som egner seg bra for varme formål. Klappstolen og bordet kommer i valnøttlasur, noe som gir äLGÖ et eksklusivt inntrykk.

Valnøttlasert bord med avlastningsflate i granitt.

Vedlikeholdsråd laserte møbler

Laserte møbler tåler å stå ute hele sommeren så lenge vedlikeholdsrådene følges. Hvis møblene står under tak, må de vaskes og tørkes av regelmessig. Bruk et mildt rengjøringsmiddel. Behandle også møblene med finisher minst én gang i året.

Hvis møblene dine står under åpen himmel, behandle de med finisher når de er nye og deretter én gang i året. Horisontale overflater som bordplater og armstøtter bør behandles oftere, gjerne annenhver måned. Hold møblene unna fukt og væske så mye som mulig, og bruk gjerne møbelbeskyttelse.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål
Bredde: 46 cm
Dybde: 62 cm
Høyde: 91 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle