MIDTSOFAav paller brun impregnert furu

Brun

PRIS- PRESSET
995
NOK
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
Varemerke:Be BasicMaterialtype:TreFarge:Fargenavn:BrunVaremerke:Be BasicArtikkelnummer:1729966

Denne midtsofaen av paller er et ideelt valg for å slappe av og nyte været, ta en lur, eller prate med familie og venner. Med et tidløst palledesign, vil denne hagesofaen for hjørne legge et snev av rustikk sjarm til uteplassen.

Midtsofaen er laget av impregnert furu, som gjør den slitesterk, værbestandig og miljøvennlig. Denne midtsofaen har en solid konstruksjon og krever lite vedlikehold. Tresofaen er spesielt designet for å fungere som en del av møbelsettet, og den kan også brukes individuelt. Du kan kombinere den med andre mudulære segmenter som salongbord, fotskammel og hjørnesofa for å lage dine egne personlige konfigurasjoner i hagen!

Merk: For å forlenge levetiden til utemøblene dine, anbefaler vi at du rengjør dem regelmessig og ikke la dem stå uten beskyttelse unødvendig.

Rengjør: Bruk mildt såpevann.

Lagring: Om mulig, oppbevar produktet på et kjølig, tørt sted innendørs. Hvis produktet oppbevares utendørs, beskytt det med et vanntett trekk. Fjern og tørk overflødig vann eller snø fra flate overflater etter regn eller snø. Tillat tilstrekkelig luftsirkulasjon for å unngå fuktrelaterte skader.

  • Farge: brun
  • Materiale: impregnert furu
  • Mål: 60 x 64 x 70 cm (B x D x H)
  • Bredde sete: 60 cm
  • Dybde sete: 60 cm
  • Høyde sete fra bakken: 36 cm
  • Montering kreves: ja

Download PDF Vedlikeholdsråd Hagemøblerr

Spesifikasjoner
Midtsofa av paller brun impregnert furu
Midtsofaav paller brun impregnert furu
Øvrig
Varemerke
Be Basic
Fargenavn
Brun
Farge
brun
Materiale
Materialtype
Tre
Artikkelnummer: 1729966
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider: